Hocam sıkıntı dediğim ne bileyim bilgisayarın kendi kendine kapanması, aşırı derecede ısınması veya herhangi bir yanlış montajdan kaynaklanan sorunlar gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman denilen gibi Sinerji, İtopya gibi sitelerden alacağın sistemi seçtikten sonra topla. Montajı yapıp test edip gönderirler zaten. Takar çalıştırırsın sadece.

O zaman denilen gibi Sinerji, İtopya gibi sitelerden alacağın sistemi seçtikten sonra topla. Montajı yapıp test edip gönderirler zaten. Takar çalıştırırsın sadece.
Hocam şimdi fiyat açısından gayet uygun ona bir lafım yok ama mesela şikayetlere baktığımda örnek verecek olursak -yanlış anlaşılmasın " İtopya " sitesini karalamak gibi bir amacım yok -
bunun gibi bir sorundan bahsediyorum yani ben de karşılaşabilirim bu sorunla yani almışken açıkcası sorunsuz olmasını istiyorum

Sinerji varken Ütopik fiyatlara gerek yok bence.
Mail adresi istemenize gerek yok. Buradan yazabilirsiniz, konular bu yüzden var.
Hocam toplama bilgisayar dahi olsa şahsen güvenilir bir siteden yapmak istiyorum bkz: Vatan Bilgisayar . Hocam özelden nasıl ulaşabilirim acaba size @Pantheon . Aralık ayındaki hazır sistem önerilerine baktığımda şu sistem aslında bana çekici geldi
Vatandan şöyle bir pc önerdi bir arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…