Aras Özkaymakçı
Kilopat
Daha fazla
Ancak DUAL GTX1070 SLI değil ayrı ayrı kullanıcak bu sayede ekran kartlarının ikisindende %100 faydalanıcak aynı anda 2 render çalıştırabilecek bir sistem olacak ayrıca dual GTX1070 alıcaksa X99 şart.6K renderı 2 ekran kartını aynı rendera adıyarak 5dk da alıyor sistemi kendim test ettim ve GTX1080 sadece ama sadece 0.3 saniye daha hızlı render alıyor GTX1070e kıyasla o yüzden o paraya gereksiz sadece VR ve oyun performansı daha iyi GTX1080de.Önerim yeni TITANları bekleyin.Ve ram konusunda arkadaşımız doğru söylemiş.@Xenesthis Bence 32GB bellek bile fazla ama ileri dönük olur iyi olur, fakat 64GB nedir arkadaş! Bütçe sıkıntı değilse, yüksek kapasite bellek satın alındığında, diğer bileşenler "ölmeyecekse" sorun yok.
Kafanı karıştıracak bir şey yok;
- GTX TitanX almayın, GTX TitanX Pascal alın. Çünkü; GTX TitanX, Maxwell mimarili eski kart. [GTX TitanX = GTX 1070] - [GTX TitanX Pascal > GTX 1080 Ti]
- GTX 1070 SLI olmadıktan sonra, asla ve asla çift ekran kartına yönelmeyin. GTX 1070 dememin sebebi; F/P dengesinin diğerlerine göre daha iyi olması. Bunun hesabı kitabı var, 10 verip 10 almıyoruz maalesef.
- Sistemi kendime toplayacak olsam; i7 6800K & GTX TitanX Pascal yada i7 6900K & GTX 1070-80(Bütçeye göre) alırdım. Aslında toplamazdım, AMD Zen işlemcilerini ve AM4 platformunu(anakart) beklerdim. Bu arada GTX 1080 Ti ve RX 490 çıkacak, isterseniz bekleyin. AMD Vega gizlice tanıtıldı!
- 8x8GB bellek alınca 8 kanal olmuyor, yine 4 kanal çalışıyor, siz sadece bütün slotları doldurmuş oluyorsunuz. 64GB bellek için, 4x16GB daha mantıklı.