13.000 TL sistem önerisi

Bütçe
11.500 13.000
Sistemi inventus üzerinden toplamak istiyorum. Hep Valorant oynuyorum. Arada CS:GO gibi FPS oyunları da oynuyorum.

Sistemimde bu bileşenleri kullandım. Sizce böyle bir sistem Valorant gibi işlemci oyunu için makul mu? Ekran kartı bayağı düşük seviye ama fiyatlar çok yüksek. Düşünce bir 1660 TI-2060-3060 veya 6600XT ile değiştirmek istiyorum. İdarelik 1050 Ti koydum. Bileşenleri tavsiye eder misiniz veya 5600X + RX 5500 XT olan bir sistem mi toplamalıyım? Sıvı soğutma olmadan, kalan her şey aynı olacak şekilde stock fan kullanacağım. 5600X sistemde siz ne tavsiye edersiniz veya 5700X sistem RX 550 ekran kartıyla Valorant'ı 240Hz oynatıcaksa idarelik RX 550 mi alayım? 1050 Ti idare sürecinde Twitch'de yayın açtırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
=12.552TL

Sistemi inventus üzerinden toplamak istiyorum. Hep Valorant oynuyorum. Arada CS:GO gibi FPS oyunları da oynuyorum.

Sistemimde bu bileşenleri kullandım. Sizce böyle bir sistem Valorant gibi işlemci oyunu için makul mu? Ekran kartı bayağı düşük seviye ama fiyatlar çok yüksek. Düşünce bir 1660 TI-2060-3060 veya 6600XT ile değiştirmek istiyorum. İdarelik 1050 Ti koydum. Bileşenleri tavsiye eder misiniz veya 5600X + RX 5500 XT olan bir sistem mi toplamalıyım? Sıvı soğutma olmadan, kalan her şey aynı olacak şekilde stock fan kullanacağım. 5600X sistemde siz ne tavsiye edersiniz veya 5700X sistem RX 550 ekran kartıyla Valorant'ı 240Hz oynatıcaksa idarelik RX 550 mi alayım? 1050 Ti idare sürecinde Twitch'de yayın açtırır mı?
Hocam yakında 3070Tİ çıkacak fiyatının 6500TL olacağı duyuruldu az sabredin onu alın pişman olmazsınız.

Hocam yakında 3070 Ti çıkacak fiyatının 6500TL olacağı duyuruldu az sabredin onu alın pişman olmazsınız.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için sorum olacak 5600X işlemci stock cooler ile kullanılır mı?
=12.552TL

Hocam sistemde sıvı soğutma yok sanırım.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için sorum olacak 5600X işlemci stock cooler ile kullanılır mı?

Hocam sistemde sıvı soğutma yok sanırım.
Overclock yapmayacaksanız kullanılır bence isterseniz Arctis'in güzel hava soğutucuları var uyguna onlarlada çok iyi bir performans alınır bende 5600x ve 3080Tİ ikilisini almayı düşünüyorum çıkınca.

Overclock yapmayacaksanız kullanılır bence isterseniz Arctis'in güzel hava soğutucuları var uyguna onlarla da çok iyi bir performans alınır bende 5600X ve 3080 Ti ikilisini almayı düşünüyorum çıkınca.

Anladım tavsiyeniz için teşekkür ederim anakart olarak model önerir misiniz B450 bazıları kullanılır diyorlar bazıları kullanılmaz diyorlar B550 alın diyorlar hangisi arasında kararsız kaldım bir Micro ATX almayın diyorlar.

Anladım tavsiyeniz için teşekkür ederim anakart olarak model önerir misiniz B450 bazıları kullanılır diyorlar bazıları kullanılmaz diyorlar B550 alın diyorlar hangisi arasında kararsız kaldım bir Micro ATX almayın diyorlar.
B550 daha iyi olur hocam ATX olursa daha iyi olur ama Micro ATX'de iş görür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı