Semih Kutlu
Kilopat
Daha fazla
Çok teşekkür ederim.Bu arada belki o PSU'yu daha önce duymamışsınızdır, içinizi rahatlatmak adına şu rehberi bırakıyorum:
XPG Core Reactor 750W alınır mı?
XPG Core Reactor 750W: 80+ Gold. 10 yıl garanti. Modüler. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim koruması. Aşırı güç koruması. Aşırı sıcaklık koruması. Aşırı akım koruması. Kısa devre koruması. 12V: 12V kanalından gücünün tamamını (750W) verebiliyor, gayet iyi. Kapasitör...www.technopat.net
Bu arada belki o PSU'yu daha önce duymamışsınızdır, içinizi rahatlatmak adına şu rehberi bırakıyorum:
XPG Core Reactor 750W alınır mı?
XPG Core Reactor 750W: 80+ Gold. 10 yıl garanti. Modüler. Korumalar: Aşırı gerilim koruması. Düşük gerilim koruması. Aşırı güç koruması. Aşırı sıcaklık koruması. Aşırı akım koruması. Kısa devre koruması. 12V: 12V kanalından gücünün tamamını (750W) verebiliyor, gayet iyi. Kapasitör...www.technopat.net
İnşallah kardeşim. Zaten bende inşallah Şubat veya Mart ayı gibi toplayacağım bilgisayarı.![]()
MSI MAG B550 TOMAHAWK Amd B550 Soket AM4 DDR4 5100mHz + (OC) M.2 Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutuculu | Teknobiyotik
Kutusuz Soğutuculu Ürün.www.teknobiyotik.com
![]()
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 BL2K8G36C16U4BL Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 BL2K8G36C16U4BL Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W 80+ Gold 120mm Fan ATX Full Modüler Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Samsung 970 Evo 1TB 3400/2500 MB/s NVMe M.2 SSD (MZ-V7E1T0BW) | Teknobiyotik
Untitled 1 Daha da ileri giden SSD Bir sonraki gen bilgisayarına hızlandırın. Samsung 970 EVO, çığır açan hızlar, olağanüstü güvenilirlik ve 2 TB'a kadar geniş bir kapasite yelpazesi sunmak için...www.teknobiyotik.com
![]()
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
Birkaç gün önce bunu topladım bende ekran kartı da 3070 almayı düşünüyorum stoklara gelince düzgün bir fiyattan alıcam.