13.000 TL sistem önerisi

Bütçe
10.000₺-13.000₺
Abooo, bilgisiz dolmuş buralar. Bu fiyata 6600 sistem varken neden bunlara bakıyoruz?

Buyurun.

Vermeyin. Kralından bir ban yersiniz.

Kendim hiç bilgisayar toplamadım. İnternetten ayrı ayrı parça almakta istemediğim için hazır sistem alacağım. Ben NVIDIA ekran kartı almak istiyorum. Bana göre diğer markalardan biraz daha önde. Öneriniz için teşekkür ederim. Diğer sistemler tükenirse sizin önerdiğiniz sistemi toplarım.

Kendim hiç bilgisayar toplamadım. İnternetten ayrı ayrı parça almakta istemediğim için hazır sistem alacağım. Ben NVIDIA ekran kartı almak istiyorum. Bana göre diğer markalardan biraz daha önde. Öneriniz için teşekkür ederim. Diğer sistemler tükenirse sizin önerdiğiniz sistemi toplarım.
Nvidia almayın bu bütçede. 3050'den çok daha performanslı. İsterseniz oyun testlerini atayım. RX 6600, 3060'a denk.

AMD'de FSR 2.0 var. AMD'de de Ray Tracing açarsın. FSR 2.0 da DLSS gibi. AMD'nin pek bir eksiği yok NVIDIA'ya göre.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bu bilgileri öğrenmem iyi oldu AMD ekran kartlı sistemlerede bakacağım.

AMD'de FSR 2.0 var. AMD'de de Ray Tracing açarsın. FSR 2.0 da DLSS gibi. AMD'nin pek bir eksiği yok NVIDIA'ya göre.

Sizden bir şey rica etsem 2000₺ civarlarında iyi monitör var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı