13.000 TL sistem önerisi

Bütçe
12.000 - 13.000
Sinerji Fade Intel i5 11400 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6600 [Oyun Bilgisayarı] ikinci olana göre daha iyi duruyor bu parçaları daha kaliteli ve 700 TL fark var güzel bir hard disk falan alırsınız.

Kasa görünümü pek güzel gelmedi bana özelleştir kısmından kasanın görünüşünü değiştiremiyorum fiyat açısından cidden çok güzel fark var 700 TL'lik fark var arada uygun olması iyi bir yana kötü yanı ise kasanın görünümü kötü olması özelleştirde bu kasayı değiştiremiyorum da farklı bir yöntemi varsa söylersen sevinirim diğerine 13.600 vermekdense buna vermek daha makül olur.

Başka önerilere açığım yanıtlarsanız ne mutlu bana :)

Son düzenleme:
Kasa görünümü pek güzel gelmedi bana özelleştir kısmından kasanın görünüşünü değiştiremiyorum fiyat açısından cidden çok güzel fark var 700 TL'lik fark var arada uygun olması iyi bir yana kötü yanı ise kasanın görünümü kötü olması özelleştirde bu kasayı değiştiremiyorum da farklı bir yöntemi varsa söylersen sevinirim diğerine 13.600 vermekdense buna vermek daha makül olur.

Başka önerilere açığım yanıtlarsanız ne mutlu bana :)

İyi akşamlar size ilk attığım Sinerji'deki sistemde 3600 MHz RAM var 3200 ile evet çok bir fark yok ama olmuşken neden iyisi olmasın ve daha ucuz 1 adet sistem daha var Teknobiyotik'te onları da atayım AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz, RX6600 8GB, 16GB Ram, 500GB SSD Oyun Bilgisayarı - RX6600 Fırsat Sistemler | Teknobiyotik ama parçalara bakarsak PSU 500W da kalmış Sinerji'de attığım sistem Gold yarı modüler ileride paranız oldukça kablo ve kasayı ona göre seçersiniz size önerim Sinerji'den 2 kez toplama PC aldım ilk attığım sistemi alın eğer bütçeniz var anladığım kadarıyla kasayı satıp üstüne artan bütçenizle Corsair kasalara geçiş yapabilirsiniz. Bir de bir RX 6600'lere baktım bende şu an ASUS Dual kullanıyorum emin olun 3 fanlı olan satan görmedim. Sinerji'de attığım kasada hiç fena değil 3 fanlı ekran kartı alıyor bunun yerine 4 tane güzel fan alın SilverStone Air Blazer 120R ARGB Adreslenebilir LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı (SST-AB120R-ARGB) - Kutusuz - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik bu tarz mesela bende bundan 4 adet var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı