13.000 TL sistem önerisi

VRAM yetersiz kalırsa yer yer FPS düşmesi girer.
8GB vram pek düşük değil bende RTX 3060'ın 12GB modeli var hiç bir oyunda 12GB vram kullandığını görmedim battlefield 2042'de ultra ayarlarda en fazla 10GB vram gördüm.

VRAM yetersizliği ve düşük performans. 12 GB'a göre daha düşük performansı var.

Hocam bana pek düşük gibi gelmedi tabii oynayacağı oyunlara da bağlı henüz ne için sistemi kullanacağını açıklamamış.

8 GB VRAM pek düşük değil bende RTX 3060'ın 12 GB modeli var hiçbir oyunda 12 GB VRAM kullandığını görmedim Battlefield 2042'de Ultra ayarlarda en fazla 10GB VRAM gördüm.

Bende aynı şekilde 6700XT de en fazla 8 GB yiyen gördüm ama yine de geleceğe dönük olur.

genel olarak rekabetçi online oyunlar ağırlıklı
8GB vram pek düşük değil bende RTX 3060'ın 12GB modeli var hiç bir oyunda 12GB vram kullandığını görmedim battlefield 2042'de ultra ayarlarda en fazla 10GB vram gördüm.

Hocam bana pek düşük gibi gelmedi tabii oynayacağı oyunlara da bağlı henüz ne için sistemi kullanacağını açıklamamış.

amd korkutuyor sizlerin tercihi ne olurdu

genel olarak rekabetçi online oyunlar ağırlıklı

amd korkutuyor sizlerin tercihi ne olurdu
Ben rx6650 8GB r5 5500 sistemimi 1-2 gün kullanıp sonra satıp tekrar i5 10400F RTX3060 12 GB sistem aldım ve bana sorarsanız nvdia derim sistem AMD sisteme göre daha kararlı ve stabil çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı