Doğduğum ülkeyi sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman bir iş bulup yurt dışına gitmeye uğraşmaya ne dersin?

Barmenliğe ve dövme sanatçılığına ilgim var bunu belirtmiştim herhalde konuda neden yapmama izin verilmediğini söylemiştim. Sevmediğim işte, sevmediğim insanlarla ve anlaşamadığım insanlarla çalışmayı istemiyorum daha doğrusu bu ülke de zaman öldürmek istemiyorum ayda 100 bin ₺ kazansan bile Avrupa standartlarına göre iyi bir yaşam süremezsin bu ülke de bu ülke de şahsen 100 bin ₺ alsam bile mutlu olamam Avrupa'da en düşük maaşla çalışsam bile daha mutlu ve huzurlu olurum.

Barmenliğe ve dövme sanatçılığına ilgim var bunu belirtmiştim herhalde konuda neden yapmama izin verilmediğini söylemiştim. Sevmediğim işte, sevmediğim insanlarla ve anlaşamadığım insanlarla çalışmayı istemiyorum daha doğrusu bu ülke de zaman öldürmek istemiyorum ayda 100 bin ₺ kazansan bile Avrupa standartlarına göre iyi bir yaşam süremezsin bu ülke de bu ülke de şahsen 100 bin ₺ alsam bile mutlu olamam Avrupa'da en düşük maaşla çalışsam bile daha mutlu ve huzurlu olurum.
Tamam hocam bende diyorum ki bir iş bul sev yada sevme ve yurtdışına gidebilmek için uğraş. Gidersen ne mutlu sana gidemezsen de yapacak bir şey yok ama sadece yurt dışı için değil, Hayata karşı bir çaban olmazsa bu halin emin ol çok daha kötüye gider.

Sen önce bi' ayda 100 bin kazan gerisini getirirsin.

Hocam zaten söylediğim gibi toplumsal çürüme var bu ülke de arkadaşlık yok veya aşk diye bir şeyde yok bu ülke de çok para kazansam da bunlardan dolayı mutlu olamam panseksüel olduğum için hep bir dışlanma oluyor biliyorsun zaten bu durumları.

Ya abi arkadaş kimseyi dinlemiyor. O parayı kazanırsan zaten bu ülkede durmazsın kimse durmaz neredeyse. Mesajları doğru okuduğuna emin miyiz?

Tamam hocam bende diyorum ki bir iş bul sev ya da sevme ve yurt dışına gidebilmek için uğraş. Gidersen ne mutlu sana gidemezsen de yapacak bir şey yok ama sadece yurt dışı için değil, hayata karşı bir çaban olmazsa bu halin emin ol çok daha kötüye gider.

Sevmediğim işte çalışmak istemiyorum 15 yaşından beri okullar tatil olduğunda veya okul dışında çalışmışlığım var bu yaptığım işler Avrupa'ya gitmeme yardımı olmaz.

Ya abi arkadaş kimseyi dinlemiyor. O parayı kazanırsan zaten bu ülkede durmazsın kimse durmaz neredeyse. Mesajları doğru okuduğuna emin miyiz?

Çıraklık kursu için çabalamıştım belge ve iş öğrenmek için haftalık sana layık görülen para 2000 ₺ veya 3000 ₺ oluyor bu para da ihtiyaçlarımı gidermeme yardımı olmaz.

Hocam zaten söylediğim gibi toplumsal çürüme var bu ülke de arkadaşlık yok veya aşk diye bir şeyde yok bu ülke de çok para kazansam da bunlardan dolayı mutlu olamam panseksüel olduğum için hep bir dışlanma oluyor biliyorsun zaten bu durumları.
Hocam tavaseksüsel veya motoseksüel de olabilirsiniz, siz adım atmıyorsunuz biz ona kızıyoruz arkadaşlarla. Kabullenmek yerine savaşmanız gerekiyor karşı taraf ile. Atalarımız yunanlara teslim etti mi ülkeyi? Etmedi. Sizde savaşmalısınız 52 no’lu birliğe (Anlayana 😀) karşı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı