13.000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
15000

Semih Kutlu

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar benim 10 bin TL ile 15 bin TL arası bir bütçem var. Bilgisayar toplama konusunda çok uzman değilim ama bir sistem topladım, bu sistem alınır mı?

Topladığım sistem içerisine RTX 2060 6 GB ekran kartı koyacağım. Linkini aşağıya yazacağım.
Link: https://www.hepsiburada.com/asus-ge...g-strix-rtx2060-6g-evo-gaming-p-HBV00000VRYAL

Ne ekleyip ne çıkarabilirim? Önerilerinizi bekliyorum.

Direkt olarak sizde bu bütçeye uygun bir sistem önerisinde bulunabilirsiniz. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    114,7 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
M.2 SSD isterseniz:

Toplam 7638 TL.

Stoklar düzelince RTX 3070 alın, 7400 TL'ye bulabilirsiniz.

7400 TL'ye RTX 3070 aldığınızda toplam 15.038 TL yapıyor.

Umarım rahatsız olmuyorsunuzdur.

Rahatsız olmuyorum, ama sürekli etiketlemeyin, bazen bakamıyorum vicdan azabı oluyor.

M.2 SSD isterseniz:

toplam 7638 TL.

Stoklar düzelince RTX 3070 alın, 7400 TL'ye bulabilirsiniz.

7400 TL'ye RTX 3070 aldığınızda toplam 15.038 TL yapıyor.

Rahatsız olmuyorum, ama sürekli etiketlemeyin, bazen bakamıyorum vicdan azabı oluyor.

Çok teşekkür ederim ve stoklar tahmini ne zaman düzelir bir bilginiz var mı? Bu arada sıvı soğutma koymamışsınız bir nedeni var mı?

Maalesef yok.

Ama merak etmeyin, 7400 TL'ye 3070 bulamazsanız 6500 TL civarında 3060 Ti bulabilirsiniz, her türlü iyi bir kart alıyorsunuz yani :D.

😂 Çok teşekkür ederim. Bana tavsiye ettiğiniz sisteme sıvı soğutma koymamışsınız. Bir nedeni var mı acaba?

Bir nedeni var mı acaba?

CPB kapatip stok sogutucu ile kullanabilirsiniz, sivi soğutucu sonradan alabileceğiniz bir şey olduğu için diğer bileşenlerden kismak istemedim.

Isterseniz 3070 yerine 3060 Ti alıp sivi soğutucu alabilirsiniz, ama gerek yok bence.

CPB kapatip stok sogutucu ile kullanabilirsiniz, sivi soğutucu sonradan alabileceğiniz bir şey olduğu için diğer bileşenlerden kismak istemedim.

Isterseniz 3070 yerine 3060 Ti alıp sivi soğutucu alabilirsiniz, ama gerek yok bence.
Anladım. Çok teşekkür ederim.

Anladım. Çok teşekkür ederim.

Bu arada belki o PSU'yu daha önce duymamışsınızdır, içinizi rahatlatmak adına şu rehberi bırakıyorum:

Birkaç gün önce bunu topladım bende ekran kartı da 3070 almayı düşünüyorum stoklara gelince düzgün bir fiyattan alıcam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı