Değiştirme seçeneğin'den bahsetmiştim. Ram değiştirecek sanırım, Ekstra zorlanmayacak ise neden olmasın.
Değiştirme seçeneğin'den bahsetmiştim. Ram değiştirecek sanırım, Ekstra zorlanmayacak ise neden olmasın.
hocam malum buna tek kişi karar veremiyorum ve ailem bu internetten hazır sistemler ve tabii günümüz şartlarında bu paralara alışveriş yapılınca güvenilirliği konusunda şüpheye düşüyorlar bu konu hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz?Şuna bakılabilir, Parçalar eliniz'de yok değil mi? Hazır sistem almanız iyi olur.
![]()
Sinerji Tissaia Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Tissaia Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Tabi ki içiniz'de şüphe olmasını anlarım. Bir şey olacağını zannetmiyorum, Güvenilir yerler. Şikayet elbette olacak tek sinerji için özel değil. Çoğu sitede oldukça fazla şikayet var. Güvenebilirsiniz dediğim gibi, Bir sorun olacağını sanmıyorum. Forum'da oldukça alışveriş yapanlar var.hocam malum buna tek kişi karar veremiyorum ve ailem bu internetten hazır sistemler ve tabii günümüz şartlarında bu paralara alışveriş yapılınca güvenilirliği konusunda şüpheye düşüyorlar bu konu hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz?
önerileriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize fikir sahibi olmamda çok yardımcı oldunuz.Tabi ki içiniz'de şüphe olmasını anlarım. Bir şey olacağını zannetmiyorum, Güvenilir yerler. Şikayet elbette olacak tek sinerji için özel değil. Çoğu sitede oldukça fazla şikayet var. Güvenebilirsiniz dediğim gibi, Bir sorun olacağını sanmıyorum. Forum'da oldukça alışveriş yapanlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.