13.000 TL'ye laptop önerisi

Hocam biraz kalın ve kaba gibi duruyor ama araştıracağım 1660Ti kaç yıl götürür?

Peki ROG mu daha iyi MSI mı kalite olarak?

Hocam hiç bilmiyorum yani 3060 çok çok iyi ama Omen olması soru işareti. Ve YouTube valorant FPS testine baktım R5 3060 ın biraz düşük geldi. O yüzden emin değilim
MSI'da sınıflandırma bu şekilde. GP serisi orta karar.
Laptop-20190614-2.png

ROG ise Asus'un en üst segment cihazı fakat o da kendi arasında ayrılıyor. ROG Strix ve Zephyrus olarak. En iyisi Zephyrus modelleri. Attığım linkteki ROG ile GP Leopard denk diyebiliriz.

Trendyoldan. Ryzen 7 ve 16gb ramli modeli. 12kya aldım 1-2 saate 13k oldu.
Ayrıca konu için de şu ürün biraz önce indirime girdi bir bakın derim. 11800h'ın ısı değerleri iyi diye biliyorum. Performansı zaten ;)
Hocam bu işlemci Ryzen 9 5900HX ile yarışıyor yanlış bilmiyorsam. Arkadaşlar bu model alınır mı?
MSI'da sınıflandırma bu şekilde. GP serisi orta karar. Eki Görüntüle 1129550

ROG ise Asus'un en üst segment cihazı fakat o da kendi arasında ayrılıyor. ROG Strix ve Zephyrus olarak. En iyisi Zephyrus modelleri. Attığım linkteki ROG ile GP Leopard denk diyebiliriz.
Tamamdır hocam bu grafik çok işime yaradı teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı