13/14 bin TL sistem toplama önerileri

Toplamam mı ? Hazır masaüstü mü ?

• HAZIR

• TOPLAMA

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hsynsmr

Hectopat
Daha fazla  
11.723,00 (en fazla 13-14 bini geçmesin ve immortaldan fazla feragat edilmesin, mesela SSD çıkarıp harddisk takmayın ama ekleyebilirsiniz) tl ile şu bilgisayardan IMMORTAL SERİSİ | Phoenix Performans ve Oyun Bilgisayarları daha iyi bir sadece kasa toplayabilir misiniz ?

Toplayabilirseniz özellikleri yazar mısınız aşağıya. Ve başka hazır masaüstü bilgisayarlar üreten yerli yabancı iyi firmalardan bir kaç tanesini söyleyebilir misiniz ? Ona göre bir kasa alacağım ve laptop olarakta şu laptopu MONSTER® TULPAR T5 V5.3 15.6" seçtim. Daha iyi 7000 tl'yi geçmemek kaydıyla bundan daha iyi bir laptop önerebilir misiniz ? :)

Uzun oldu ama bunu almak mantıklı mı ? Retina ekranlı 15 inç MacBook Pro bunların neden bu kadar yüksek seçildiklerini sorarsanız video edit çekim gibi işlerin hepsi yapılacak. Size de danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
10.000 TL'ye Oyun Sistemi Tavsiyesi
Burada istediğiniz sistemi aldığınıza dair kanıtı gösterin yada banka hesabınızda toplam bütçenizi resimli olarak gösterin.
Diğeri arkadaşım içindi. Seni yönetici yaparlarken zeka seviyesine bakmamışlar galiba. Bunu da büyük ihtimal. Yaza doğru toplayacağım ve büyük ihtimal bir daha konu açacağım. Çünkü her gün yenilenen bir teknoloji var ve buna yetişmek istiyoruz. Ayrıca kafama göre konu açarım gider aynı anda beş tane sistem toplama açarım. Seni ne kadar ilgilendirir alıp almadığım benim param fazla boş cevap verme. Ciddi kişiler gelsin diye başlığı öyle yapmıştım gelebilmek için değiitirmişsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğeri arkadaşım içindi.
Bir numaralı hayali sistemci yalanı.
Yaza doğru toplayacağım ve büyük ihtimal bir daha konu açacağım.
Ayrıca kafama göre konu açarım gider aynı anda beş tane sistem toplama açarım.
O üstün zakanızı kullanıp sosyal kurallarını okusaydınız bu mesajı yazma gereği duymazdınız. Muhtemelen yine okumayacaksınız ama ben yine de söyleyeyim. Aynı veya çok benzer konuyu birden fazla açmanız yasaktır. Sistemi almadan 1 ay önce konu açınız. Kimse sizin egonuzu tatmin etmek zorunda değil.
Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Kasım 2015 - Technopat

Seni yönetici yaparlarken zeka seviyesine bakmamışlar galiba.
Senin gibileri de zeka seviyesini ölçmeden alıyoruz, alalım da eğitelim diye kabul ediyoruz. Yoksa burada işiniz olmazdı zaten.
İlkokulu zaten bitirmeden geliyorsunuz sizlerle uğraşıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı