13-15 bin TL sistem önerisi

turan_yusuf

Hectopat
Arkadaşlar iyi günler bütçem 13-15k arası hangi sistemi tavsiye edersiniz? Aklıma yatan olursa alacağım makarasına yazmadım yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar iyi günler bütçem 13-15k arası hangi sistemi tavsiye edersiniz? Aklıma yatan olursa alacağım makarasına yazmadım yardımcı olursanız sevinirim.
Amd ekran kartı işlemci, intel işlemci ve nvidia ekran kartlarında sevmediğiniz var mı. Tercih olarak hangisine yöneliyorsunuz. Bunları belirtirseniz daha çabuk sonuca varırız

İşlemci Ryzen 5 5600 ve SSD 1TB yapılarak alınabilir 825₺ ASUS cashback var en geç Temmuz ayında yatıyor banka hesabınıza. Eğer bütçe yoksa Ryzen 5 5500 ile de alınabilir.

İşlemci Ryzen 5 5600 ve SSD 1TB yapılarak alınabilir 825₺ ASUS cashback var en geç Temmuz ayında yatıyor banka hesabınıza. Eğer bütçe yoksa Ryzen 5 5500 ile de alınabilir.

Arkadaşlar bu sistemi az önce 11k ya aldım fazla para vermeye gerek yok ileriki zamanlarda beni pişman eder mi bu sistem sizce nasıl bu fiyata ?

Arkadaşlar bu sistemi az önce 11k ya aldım fazla para vermeye gerek yok ileriki zamanlarda beni pişman eder mi bu sistem sizce nasıl bu fiyata?

Yani fena değil parça kalitesi çok iyi değil. Arada bariz fark var attığım sistem ile ama isteklerinize göre bu da karşılayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı