13.5 bin TL'ye R5 360 GT 1030 sistem alınır mı?

LuckyTAKLACI

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2. el bilgisayar alacağım. Bilgisayardan pek anlamıyorum. 2. el bir sistem buldum, özellikleri şu şekilde:

• Asus TUF Gaming VG277Q1A 27 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Premium VA Gaming Monitör
  • MSI GT 1030 2GB
  • Ryzen 5 3600
  • XPG 16GB 3000MHz RAM
  • 500GB M.2 SSD
  • 1TB harddisk
  • Corsair kasa
  • Corsair PSU 550W +80

Fiyat 17.500’dü, en son 13.500 TL yaparım dedi. Nasıl, bu fiyata alınır mı? GTA 5 filan oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı ilk 1350TL okudum fena fiyat değil alınır yazacaktım sonra bir sıfır daha fazla görünce gözlerim parladı. Uzak dur.

GT 1030 zaten ölü bir ekran kartı. Diğer parçalar kötü olmasa dahi fiyatını hak etmiyor.

Fiyatı ilk 1350TL okudum fena fiyat değil alınır yazacaktım sonra bir sıfır daha fazla görünce gözlerim parladı. Uzak dur.
Kral sende abartma:) 1350 ye ekran satılmıyor

GT 1030 zaten ölü bir ekran kartı. Diğer parçalar kötü olmasa dahi fiyatını hak etmiyor.
Kaç para eder ya kral daha uyguna kendim dizebilir miyim

Kesinlikle alınmaz.
Kral iş görmez mi gene fazla bütçem Yok çevremde bundan aşağı da iyi sistem bulamadım çoğunluk Wolfteam oynayacağım zaten olursa da GTA 5

Kral sende abartma:) 1350 ye ekran satılmıyor

Kaç para eder ya kral daha uyguna kendim dizebilir miyim

Kral iş görmez mi gene fazla bütçem Yok çevremde bundan aşağı da iyi sistem bulamadım çoğunluk Wolfteam oynayacağım zaten olursa da GTA 5
Şuanda hesap yapamayacam fakat almışken GT 1030lu sistem alınmaz. Sistem çokta ucuzda değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı