Google da bir karşılaştırma göremedim, PSU sertifikalarını da hiç bilmiyorum.PSU'ya niye bu kadar taktın? Bari Google'a yaz farkı var mı diye. Fark yoksa gerek yok. Aradaki fiyat farkı 100-200TL ve fark varsa alınabilir.
Google da bir karşılaştırma göremedim, PSU sertifikalarını da hiç bilmiyorum.PSU'ya niye bu kadar taktın? Bari Google'a yaz farkı var mı diye. Fark yoksa gerek yok. Aradaki fiyat farkı 100-200TL ve fark varsa alınabilir.
Google da bir karşılaştırma göremedim, PSU sertifikalarını da hiç bilmiyorum.
Aynı olduklarını sanmıyorumİkisininkide aynı tür isim farklı gibi![]()
Önceki alacağım hazır sistemin PSU' su Gamebooster olduğu için PSU' ya aşırı takığım. Aralarında en ufak bir fark varsa bile yükseltmek istiyorum.Hocam kasa hazır zaten değiştirilecek bir şey yok.
O kadar çıkamam.Hocam alın sıkıntı yok. Bütçenizi 14600TL yaparsanız i3 12100F RX 6700 XT sistemde var.
Önceki alacağım hazır sistemin PSU'su Game Booster olduğu için PSU'ya aşırı takığım. Aralarında en ufak bir fark varsa bile yükseltmek istiyorum.
O kadar çıkamam.
Sadece PSU yükseltip alacağım o zaman. Teşekkürler.Yükseltin kafanız takılacaksa. Alın gitsin hocam bir şey olmaz.
Sadece PSU yükseltip alacağım o zaman. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.