13 bin laptop önerisi

Bütçe
12500
Bu ürün en iyisidir.
AMD diye almayacağım demeyin hocam. İşlemcisi i7'yi tokatlıyor. Ekran kartında doğru sürücüyü kurduğunuzda hiçbir sorun olmuyor ki 5 dakikalık araştırmayla doğru sürücü bulunabilir.
Kasa kalitesi, tuş başı RGB, FreeSync ekran gibi artıları varken Nitro serisine yönlenmek tamamen bir hatadır. Nitro serisi kasa kalitesinde Alpha'nın yanına yaklaşamaz.
İlla Intel/Nvidia istiyorsanız Predator alın. İşlemci i5'te yine güçlü bir i5 H serisi, U serisi i7 işlemcileri tokatlar.

Bu ürün en iyisidir.
AMD diye almayacağım demeyin hocam. İşlemcisi i7'yi tokatlıyor. Ekran kartında doğru sürücüyü kurduğunuzda hiçbir sorun olmuyor ki 5 dakikalık araştırmayla doğru sürücü bulunabilir.
Kasa kalitesi, tuş başı RGB, FreeSync ekran gibi artıları varken Nitro serisine yönlenmek tamamen bir hatadır. Nitro serisi kasa kalitesinde Alpha'nın yanına yaklaşamaz.
İlla Intel/Nvidia istiyorsanız Predator alın. İşlemci i5'te yine güçlü bir i5 H serisi, U serisi i7 işlemcileri tokatlar.
Alacağım laptopu ortalama 5 sene kullanacagim predatordaki i5 beni 5 sene götürür mü? @T129Atak @436523

Alacağım laptopu ortalama 5 sene kullanacagim Predator'daki i5 beni 5 sene götürür mü? @T129Atak @436523

5 sene götürür ama daha fazla götürür mü bilmiyorum, RTX kriterini bir kenara bırakırsak eğer Lenovo Legion 5 1660 Ti versiyonunu alabilirsiniz, işlemcisi çok kuvvetli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı