13 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
13.000
Daha 2 hafta önce çıkmış ve performansı net olmayan bir kartı önermek doğru olmaz. Hiç bulaşmasın Intel'e.

Hocam bu kadar stabilizasyon takıntılı olmanın anlamı yok aldığı kartı en az 3-5 yıl kullanacak o süreçte defalarca fixlenir.

Sağ olun hocam son olarak şu soruyu sorup sizi rahatsız etmeyeyim ASUS mu Gigabyte mi Galax mı MSI mı 13.000 TL için.

Galax kesin alacaksanız.

Daha 2 hafta önce çıkmış ve performansı net olmayan bir kartı önermek doğru olmaz. Hiç bulaşmasın Intel'e.

Bende düşündüm fakat daha çok yeni driver işi vs ne olacak kimse bilmiyor o yüzden Intel tercih etmiyorum.

@Hashüs6464 önerini beğenmediğimi belirterek açıklamasını yaptım ve gidip bu fiyat da en iyi tercih edilecek ve en fiyat performans ekran kartlarını atarak öneri de bulundum. Yani afedersin hocam ama kötü tercihinizin üzerine gelip benimkini beğenmemek, çok garip.

@Hashüs6464 önerini beğenmediğimi belirterek açıklamasını yaptım ve gidip bu fiyat da en iyi tercih edilecek ve en fiyat performans ekran kartlarını atarak öneri de bulundum. Yani affedersin hocam ama kötü tercihinizin üzerine gelip benimkini beğenmemek, çok garip.

Burada öneride bulunuyoruz kime göre kötü kime göre iyi, B580'in yurt dışında stokları tükenmiş durumda o kadar beğenilen bir kart oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı