13 Bin TL Sistem Önerisi

Bütçe
13.0000

rocket88

Hectopat
Arkadaşım için 13 Bin TL bandında sistem toplaycağım. 3070 düşünsem de besleyecek işlemci ile bu bütçede olmaz gibi duruyor. Bu ay içinde de yetişmesi gerekiyor zaten. Kısacası 2070 Super ile olacak gibi duruyor sistem. Tavsiyeleriniz nedir?

İncehesap ya da İtopya sitelerinden kendine göre 13000 TL'ye yakın bir sistem bakıp üzerindeki bileşenleri forumda tartışarak iyileri ile değiştirip bulabilirsin ama İncehesap'tan bak derim 1 tık daha ucuz.

Eğer tavsiye edilen satış fiyatıyla sunulursa 13 bin TL ile toplanır diye düşünüyorum 3070'li sistem. Beklemenizi tavsiye ederim.
Bu ay içinde alınmak zorunda olduğuından bekleme şansı yok maalesef.
İncehesap ya da İtopya sitelerinden kendine göre 13000 TL'ye yakın bir sistem bakıp üzerindeki bileşenleri forumda tartışarak iyileri ile değiştirip bulabilirsin ama İncehesap'tan bak derim 1 tık daha ucuz.
Durum şöyle ki yıllardır bütçem el vermediğinden yarım yamalak takip ettim hep. Güncel anakart ve işlemciler hakkında pek fikir sahibi değilim.

3600 + 3070 ve yanında minimum 2K bir monitör olursa idare edebilir. 2070 Super alıp ileride kartı değiştirmek daha zor olur fakat R5 3600 alıp ileride iyi bir işlemci almak daha kolay olacaktır. Veya 3060 çıkarsa onu almak daha mantıklı olacaktır. Bence arkadaşınız biraz daha sabırlı olsun imkânı varsa.

Bu bütçeye monitörde dahilmi ?
Değil hocam.
3600 + 3070 ve yanında minimum 2K bir monitör olursa idare edebilir. 2070 Super alıp ileride kartı değiştirmek daha zor olur fakat R5 3600 alıp ileride iyi bir işlemci almak daha kolay olacaktır. Veya 3060 çıkarsa onu almak daha mantıklı olacaktır. Bence arkadaşınız biraz daha sabırlı olsun imkânı varsa.
Online dersleri için yetişmesi gerekiyor ondan maalesef vakti yok. Tam olarak nasıl bir sistem özellikle de işlemci ve anakart kullancağımı bilemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı