rspblind Hectopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 38 28 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. 13. Cuma oyunu high'da 80-90 FPS alırken 3 maç sonra 20'ye düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yardım edebilecek biri var mı?
Arkadaşlar merhaba. 13. Cuma oyunu high'da 80-90 FPS alırken 3 maç sonra 20'ye düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yardım edebilecek biri var mı?
erayselim` Kilopat Katılım 21 Kasım 2016 Mesajlar 484 Çözümler 5 Yer Muğla/Fethiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2019 #11 rspblind dedi: Rainbow'da artık olmuyor, sadece 13. Cuma'da Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun sorunu vardır, net bir şey diyemeyeceğim. Artı 0 Eksi
rspblind dedi: Rainbow'da artık olmuyor, sadece 13. Cuma'da Genişletmek için tıkla... O zaman oyunun sorunu vardır, net bir şey diyemeyeceğim.
LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Haziran 2019 #12 Steam'den dosya doğrulama yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS rspblind Hectopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 38 29 Haziran 2019 #13 LossSantos dedi: Steam'den dosya doğrulama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Şöyleki dün sildim oyunu belki yanlış yüklenmiştir diye doğrulama yapmıştım şimdiş bidaha yapacağım belki olur LossSantos dedi: Steam'den dosya doğrulama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... doğrulama yaptım şuan diyorki 1 dosya inecek doğrulanamadı diyo ama hiç birşey indirmiyor Son düzenleme: 29 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
LossSantos dedi: Steam'den dosya doğrulama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Şöyleki dün sildim oyunu belki yanlış yüklenmiştir diye doğrulama yapmıştım şimdiş bidaha yapacağım belki olur LossSantos dedi: Steam'den dosya doğrulama yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... doğrulama yaptım şuan diyorki 1 dosya inecek doğrulanamadı diyo ama hiç birşey indirmiyor