13 mü 13 Pro Max mı 14 Pro mu?

ajos

Femtopat
Katılım
20 Mayıs 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Android'den iOS'a geçeceğim ama kararsızım. Bir yanım o kadar para verilmez, 13 al diyor. Bir yanım almışken iyi al, 14 Pro al diyor. Bir yanım da 14 Pro sorunlu, 13 Pro Max al diyor. Bir yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iOS alacaksanız Pro veya Pro Max modellerine yönelin. iOS şart değil diyorsanız Android tarafında çok daha mantıklı seçenekler var. iPhone 14 Pro sorunlu mu kısmına gelince benim bir bilgim yok lakin @KİNGSEMİH hocam size yardımcı olur.
 
14 Pro Sorunlu mu ? Nereden duydun kim demiş ne zaman demiş ne sorunu varmış. Bugünden itibaren tam 1 yıllık 14 Pro kullanıcısıyım şarjından kamerasından hızından performansıdan çok çok memnun birisiyim 14 pro ile 15 pro arasında okadar abartılı özellik farkı yok hatta bana göre hiç yok tamam belki işlemcisi daha hızlı kameralarda renk doygunluğu daha iyi ama bunlar senin benim göz ile ayırt edebileceğim farklar değil şuan 14 pro sıfırı ne kadar bilmiyorum 15pro ile aralarında 3-5 bin tl fark varsa tabi 15pro al . Ama 13 ile 14 pro çok farklı iki cihaz diyebilirim . Bütçene bağlı bir durum ama 15 pro ile 14 pro arasında 10-15 bin tl fark verecek bi durum yok ortada
 
Arkadaşlar Android'den IOS'a geçeceğim ama kararsızım. Bir yanım o kadar para verilmez, 13 al diyor. Bir yanım almışken iyi al, 14 Pro al diyor. Bir yanım da 14 Pro sorunlu, 13 Pro Max al diyor. Bir yardım edin.

iPhone 13 asıl bu kıyastaki tüm cihazlardan daha pahalıya geliyor aldığın özellik verdiğin para bakımından mantıklı düşünürsen. 14 Pro'nun sorunlu olduğuna kim inanırdı sizi? 14 Pro kullanıyorum bende 1 sene olacak neredeyse iPhone 6 döneminden sonra başlayan o sıkıntılı, hatalı modellerin başladığı dönemden itibaren bakacak olursak en sıkıntısız, hatasız seri diyebilirim bana 5S ve öncesinin sağlamlık güvenini veriyor o kadar diyeyim.
13 Pro Max ile 14 Pro arasında iyi farklar var. Ekran bir tık küçük olsun ama 14 Pro olsun derim.
 

Geri
Yukarı