13 Ocak BİM'den Arctis 1 alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
13 Ocak'ta Arctis 1 kulaklık 250 TL'ye düşüyor. Halihazırda JD 711 kullanıyorum, kardeşimle ortak kullandığımız için PC'yi kendime ayriyeten kulaklık bakıyordum. G432 düşünüyordum fakat Arctis 1 şu fiyata düşmüşken alınır mı acaba diye arada kaldım. Kullanan var mı nasıl kulaklık? Benim için önemli olan uzun saatte konforu ve mikrofonunun anlaşılır olması. Sizce alınır mı o fiyata?

Son düzenleyen: Moderatör:
13 Ocak'ta Arctis 1 kulaklık 250 TL'ye düşüyor. Halihazırda JD 711 kullanıyorum, kardeşimle ortak kullandığımız için PC'yi kendime ayriyeten kulaklık bakıyordum. G432 düşünüyordum fakat Arctis 1 şu fiyata düşmüşken alınır mı acaba diye arada kaldım. Kullanan var mı nasıl kulaklık? Benim için önemli olan uzun saatte konforu ve mikrofonunun anlaşılır olması. Sizce alınır mı o fiyata?
Hocam siz 250 TL yazınca bayağı bir şaşırdım. Sonra baktım Bim aktüele 350 TL. Yanlış yazmışsınız :D.
Bende tam kulaklık alacaktın şu dönemlerde heyecanlandım bir an :D.

350* Kesınlıkle Almalısn kulaklıgım olmasa dusunmeden alırdım ben kaçırma derim iyi günler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı