BİM'den Arctis 1 alınır mı?

Ama sanırım tek eksi yönü mobile destek vermemesi. Ve Artics 1'den daha rahatsız gözüküyor.
Samimiyetle söylüyorum hocam, ben çok seçici bir insanımdır ve bu bütçelerde parama gerçekten kıymet veririm. Bu kulaklığı alırken şüphelerim vardı ve HS35 almayı düşünüyordum. Ancak kesinlikle tabularımı yıktı. Pandemi başından beri küçük aralıklar dışında en az 12 saat aralıksız takıyorum, ne bir terleme ne bir ağrı yok. Steelseries Arctis 1 denemedim ancak Arctis 3 kullandım 2-3 saat, şahsen bu daha rahat geldi bana bilmiyorum; belki de daha uzun süreler kullandığım içindir. Aldığım günden beri en ufak ağrı hissetmedim. Kafa şeklinizi almaya yarayan bant da oldukça esnek ve yumuşak, en ufak bir baskısı yok; var ile yok arası duruyor orada. Görüntüsü zaten oldukça şık. Verdiği ses iyi, mikrofonu yeterli. Yani aslında tüm bu konforun yanında diğer etkenlere de baktığımızda ben yine CH321 tercih ederdim. Gerçekten iyi bir kulaklık.
Bu arada Arctis 1'i bir kenara bırakırsak bu bütçedeki rakibi olan Corsair HS35 yerine çok daha iyi bir tercih olduğunu belirtebilirim.

Samimiyetle söylüyorum hocam, ben çok seçici bir insanımdır ve bu bütçelerde parama gerçekten kıymet veririm. Bu kulaklığı alırken şüphelerim vardı ve HS35 almayı düşünüyordum. Ancak kesinlikle tabularımı yıktı. Pandemi başından beri küçük aralıklar dışında en az 12 saat aralıksız takıyorum, ne bir terleme ne bir ağrı yok. SteelSeries Arctis 1 denemedim ancak Arctis 3 kullandım 2-3 saat, şahsen bu daha rahat geldi bana bilmiyorum; belki de daha uzun süreler kullandığım içindir. Aldığım günden beri en ufak ağrı hissetmedim. Kafa şeklinizi almaya yarayan bant da oldukça esnek ve yumuşak, en ufak bir baskısı yok; var ile yok arası duruyor orada. Görüntüsü zaten oldukça şık. Verdiği ses iyi, mikrofonu yeterli. Yani aslında tüm bu konforun yanında diğer etkenlere de baktığımızda ben yine CH321 tercih ederdim. Gerçekten iyi bir kulaklık.
Bu arada Arctis 1'i bir kenara bırakırsak bu bütçedeki rakibi olan Corsair HS35 yerine çok daha iyi bir tercih olduğunu belirtebilirim.

Ben mobilde de kullanacağım için Arctis 1 almayı düşünüyorum sizce pişman olur muyum?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı