13. veya 14. nesil Intel işlemcisini iade eden veya değişim yapan var mı?

Asıl merak ettiğim değişimden sonra stabilite sorunu devam ediyor mu?

Asıl merak ettiğim değişimden sonra stabilite sorunu devam ediyor mu?
Bende ki tüm sorunlar çözüldü. Ben oyunlarda ve işlemcinin kendi testlerinde hiç sorun yaşamamıştım. Hatta occt gibi farklı testlere de maruz bıraktım ama hiç hata vermemişti.

Yaşadığım sorunlar;

• Chrome'da çökme ve web sitesi açılmama sorunları düzeldi.
  • nVidia driver kurulum hataları düzeldi. Güvenli mod dışında kurulamıyordu.
  • Windowsta mavi ekran hataları (service_violation vb. 3 4 farklı) düzeldi.

Not: Format atmadım. Aynı Windows u kullanmaya devam ediyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu sorun ilk aldıktan sonra mı olmuştu? Ya da ne kadar süre sonra oldu?

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu sorun ilk aldıktan sonra mı olmuştu? Ya da ne kadar süre sonra oldu?
Ben işlemciyi Mayıs 2023'te almıştım. 1-1.5 sene sonra sorunlar oluşmsya başlamıştı.
Bozulma haberleri ilk çıktığında bende bir sorun yoktu onu hatırlıyorum. Sonrasında başladım.

DHL gelip evinden işlemciyi alacak işlemciyi güzelce paketleyip ver onlar yenisini gönderir ayrıca sana talimatları bildiriyorlar Intel ve DHL'den gelecek mailleri takip edin.

İyi geceler.
i9 14900K işlemcim bozuldu aldığım firma dolandırıcı çıktı ürünü garantiye yollamıyor siz Intel Avrupa'ya yazıp ürünü gönderdiğinizde gümrükten nasıl geçiyor ürün 150 euro limit var ya o yüzden soruyorum :) işlemleri ilerletmiştim ama sonradan gümrükten geçmez diye bırakmıştım

İyi geceler.
i9 14900K işlemcim bozuldu aldığım firma dolandırıcı çıktı ürünü garantiye yollamıyor siz Intel Avrupa'ya yazıp ürünü gönderdiğinizde gümrükten nasıl geçiyor ürün 150 euro limit var ya o yüzden soruyorum :) işlemleri ilerletmiştim ama sonradan gümrükten geçmez diye bırakmıştım
Sizin gümrükle işiniz yok hocam. Siz Intel in sitesinden ticket oluşturun. Onlar size dhl i yönlendiricek. DHL önce bozuk olanı alacak sonra yenisini getirecek.

@AKINCILAR
Hocam hangi linkten irtibata geçtiniz? Benim işlemcide de problem var.
intel sitesi direkt

Sizin gümrükle işiniz yok hocam. Siz Intel in sitesinden ticket oluşturun. Onlar size dhl i yönlendiricek. DHL önce bozuk olanı alacak sonra yenisini getirecek.
geçen ay her işlemi yaptım adamlar adres istedi dedim la ben bu ürünü göndersem gümrükten geri geçmeyecek ki niye ben yapıyorum bunu bıraktım keşke devam etseymişim oysaki sormuştum gümrüğü siz mi ödüyorsunuz şirket olmadan limit var felan diye :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı