13 yaş için kullanılacak kart önerileri

Merhabalar. 13 yaşındayım ve kendime ait IBAN'ı olan bir banka kartı istiyorum. Garanti Bankası'nın böyle bir kartı var mı? Çünkü ailemdeki herkes Garanti kullanıyor. Eğer Garanti'nin yoksa en iyi alternatif nedir?

Merhabalar. 13 yaşındayım ve kendime ait IBAN'ı olan bir banka kartı istiyorum. Garanti Bankası'nın böyle bir kartı var mı? Çünkü ailemdeki herkes Garanti kullanıyor. Eğer Garanti'nin yoksa en iyi alternatif nedir?
Anneni veya babanı alıp bankaya gidip açtırabilirsin. Ziraat bankasını öneririm.

Garantide çoğu şube sadece maaş hesabı yada para ile hesap açıyorlar diye duydum kesin bilgi değildir ama herkes öyle diyordu ama ben akbankı öneririm bide iban her banka hesabında olur akbank açtım kullanıyorum ama annen ve baban ayrıldıysa vekalet kagıdınla git yoksa açtıramazsın bide ikematgah lazım okadar.
İstemsizce haykırdım..

Papara öneririm.
İban diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı