13 yaşında 104 kilo olan birisi ne yapabilir?

Hocam akşam yeme spor yap ile ayda ancak 5 kilo zor verilir. Boyu kaç bilmiyorum fakat 170 olduğunu düşünürsek 80 kilo olması lazım hiç değilse. 40 kilo vermek nereden baksanız 1 yıl ağır diyet yapmanızı gerektirir. Derisi de sarkacak fakat 120'den 90'a bile düşse gençleştim resmen diyecek. Enazından sağlık açısından sıkıntı olmaması için 80 kilo olması lazım.

Yok sağlam kilo veriliyor günde 1 öğün sağlam yiyecek kalanında boş geçirecek su da tüketecek ayrıca spor da yaparsa takribi 20 kilo atar ayda bence yani ki 20 kilo hiç de az değil bence. Adam ayda 5 10 kilo kaybetse bile onun için büyük bir şey. İstikrar önemli.

Hocam uygulama mağazalarında spor uygulamaları var faydalanabilirsiniz. Ayrıca düzenli ve sağlıklı beslenmeyi de ihmal etmemelisiniz.

Merhaba. Ben bilal 13 yaşındayım ve çok kiloluyum. Kilomdan dolayı vücudumda çatlaklar oluştu ailem baskı yapıyor ve çok tembelim. Ne yapmalıyım?

Direkt olarak yemeyi kesersen 1 ay sonra dahada kilo alırsın. Yavaş yavaş yemeyi azaltmalısınız tosun paşa. Temnelliği üzerinden atmak için spor yap. Onu da yapamayacak kadar tembelsen bizim de yapacak bir şeyimiz yok.

Dostum, seni üzmek istemem ama cidden durumun böyleyse ve hala tembelsen ailen haklı. Çünkü böyle devam edersen 17 yaşına doğru yeni rotan ayazağa mezarlığı olur. Kırılabilirsin dediklerim için ama cidden sana bunu birinin söylemesi gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı