13 yaşındayım 8. sınıfım. Boyum 166 cm ama göbekte çok yağ var bacaklar çok kalın. Sizce kilo normal mi? (bence normal değil) zayıflamak için ne yapmalıyım?
82 kilo asla normal değil.normal merak etmeyin ben 82 kiloydum normal diyenler vardı.
Kilo normal ancak yağ oranını düşürmen lazım.
82 kilo asla normal değil.
13 yaşındayım 8. sınıfım. Boyum 166 cm ama göbekte çok yağ var bacaklar çok kalın. Sizce kilo normal mi? (bence normal değil) zayıflamak için ne yapmalıyım?
Yine normal değil.Basketbol oynayabilirsin.
Boyum 1.78'di ama.
Eki Görüntüle 2324591
![]()
Vücut Kitle Endeksi Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Vücut kitle endeksi hesaplama aracı için buraya tıklayın.vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net
Yine normal değil.
13 yaşındayım boy 162 kilo 45. Arkadaşlarıma göre zayıfım. Kilon ve boyun gayet normal.13 yaşındayım 8. sınıfım. Boyum 166 cm ama göbekte çok yağ var bacaklar çok kalın. Sizce kilo normal mi? (bence normal değil) zayıflamak için ne yapmalıyım?
13 yaşındayım boy 162 kilo 45. arkadaşlarıma göre zayıfım. Kilon ve boyun gayet normal.
Bence de. Sonuçta gelişim çağındayız. İleride düzelir diye tahmin ediyorum. Şuan zayıf gibi gözüksem de ileride ideal kilolara ulaşırım diye düşünüyorum.Senin de kilon ideal bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.