13 yaşında boyum 1.48 olduğu için sınıfta dalga geçiyorlar

2 - 3 sene içerisinde boy atağı geçireceksin çok yüksek ihtimalle, hiç sıkma canını ve beynini uzamayacağım diye programlama. İki üç sene içerisinde gayette uzayacaksın rahat ol. Yinede sıkıntı olursa doktora görün hormonel bir şey mi var öğrenmiş olursun.
 
Hocam boyum 150 kilomda 36 oldu duamı ettiniz hocam
Hocam normaldir ergenlik çağındasınız hep aynı boyda kiloda kalacaksınız diye bir kural mı var :D? Siz 1 sene önceki halime ve şimdiki halime bakın bence :) Ergenlik çağındayım. 1 sene önce bundan 1.73 falandım ve 78 kiloydum. Şuan boy 1.79 ve kilo 95 :) Tabii benim gibi 1-2 sene sonra 95 kilo olmayın. Çok kilolu olmak ayrı bir dert çünkü. Kiloluyum ve ne yapayım ne edeyim zayıflayamıyorum.
 
Her gün süt için dans edin ve ip atlayın. Erkekler kızlardan sonra girer ergenliğe 15-16-17 yaşlar en fazla boyun uzadığı yaşlar.

Her gün süt için dans Edin ve IP atlayın. Erkekler kızlardan sonra girer ergenliğe 15-16-17 yaşlar en fazla boyun uzadığı yaşlar

Kilo almak için de dengeli beslenin. Az yerseniz kilo alamazsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş: 13
Boy:1.48
Kg: 33
Çevremdekiler boyumla dalga geçiyorlar sınıfta en kısa benim kızlar bile beni geçiyor.
Yakınlarım ve çevremdekiler kısa kalacasın diyorlar.
Ben bile artık umudumu kaybettim. 14 üme 6 ay kaldı.
Babamın boyu:1.83
Annemin boyu:1.63
Sizce uzar mıyım?
Uzarsın kardeşim bu işler bi anda olur o yaşlarda benim omzuma gelen arkadaşa bakıyorum şimdi ben onun omzuna zor geliyorum :D
 

Geri
Yukarı