13 yaşında e-ticarete başlanır mı?

Reis bana tavsiye lazım daha ticaretten hiç anlamıyorum ve daha adamakıllı oyun hesabım olmadı. Bana sıfırdan ticarete başlamam lazım.

Okumak istemiyorsan ve ticaret öğrenmek istiyorum diyorsan meslek liselerinde pazarlama bölümlerine bakabilirsin hiç okumak istemiyorum diyorsan sokağa çık su sat bilelik yap bileklik sat yapabiliyorsan bir sermayen varsa kıyafet al pazardan internette sat.

Okumak istemiyorsan ve ticaret öğrenmek istiyorum diyorsan meslek liselerinde pazarlama bölümlerine bakabilirsin hiç okumak istemiyorum diyorsan sokağa çık su sat bilelik yap bileklik sat yapabiliyorsan bir sermayen varsa kıyafet al pazardan internette sat.
Hangisinden daha iyi kazanabilirim. Boşa zaman kaybetmek istemiyorum.

Hangisinden daha iyi kazanabilirim. Boşa zaman kaybetmek istemiyorum.

O senin satış becerine bağlı bir şey ben nereden bileyim hitabetin iyiyse ikna edebiliyorsan dilin cambaz gibiyse hepsinden kazanırsın ve bu yaşında çok da bir şey bekleme kendi okul harçlığını çıkartırsın aylık senin şu an kazanma odağın para değil bilgi tecrübe olmalı onlar olmazsa para da olmaz maalesef tabii deden zengin değilsen.

O senin satış becerine bağlı bir şey ben nereden bileyim hitabetin iyiyse ikna edebiliyorsan dilin cambaz gibiyse hepsinden kazanırsın ve bu yaşında çok da bir şey bekleme kendi okul harçlığını çıkartırsın aylık senin şu an kazanma odağın para değil bilgi tecrübe olmalı onlar olmazsa para da olmaz maalesef tabii deden zengin değilsen.
Peki işleri nasıl büyütebilirim?

Peki işleri nasıl büyütebilirim?

Tecrüben arttıkça para da kazanacaksın para kazandıkça doğru şeylere harcarsan yatırırsan paranı büyürsün gelir gider dengeni kurabilirsen ve eğer kararlıysan dışardaki insanların dediğine göre hareket etme çünkü herkes farklı yapar ticaretini kararlıysan gir bir esnafın yanına esnaflık öğren ya da direk al suyunu çık sokağa al limonunu sık sat suyunu sokakta deneye yanıla öğren.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı