13 yaşında ergenlik biter mi?

Mesela kişiden kişiye değişir ben hiçbirden uzamadim 15 yaşında 178 180 filanim galiba ama geçen yıl 175 idim ondan önce 172 böyle böyle gidiyor hep 3 cm uzadım.

Kafama takılan şey 13 yasında ergenlik bitermi ya bir sakal cıktı diye harbi kafayı taktım şu an kemik testi yaptirasim var.

Neden aklıma geldi bilmiyorum ancak teyzemin kızı 12 yaşında. Yanlış hatırlamıyorsam 175 boyunca falandı galiba. Benden 3 cm uzun. Kolay kolay üzülen, depresyona giren birisi değilim ama gördüğümde 3 gün depresyondan çıkamadım. Yemin ediyorum psikolojim bozuldu. :D Benden 5 yaş küçük birisi nasıl benden uzun olabilir? Oluyormuş.

Sorunun cevabına gelirsek 13 yaşında ergenlik bitmez diye biliyorum.

Neden aklıma geldi bilmiyorum ancak teyzemin kızı 12 yaşında. Yanlış hatırlamıyorsam 175 boyunca falandı galiba. Benden 3 cm uzun. Kolay kolay üzülen, depresyona giren birisi değilim ama gördüğümde 3 gün depresyondan çıkamadım. Yemin ediyorum psikolojim bozuldu. :D Benden 5 yaş küçük birisi nasıl benden uzun olabilir? Oluyormuş.

Sorunun cevabına gelirsek 13 yaşında ergenlik bitmez diye biliyorum.
Kızlarda boy uzaması erken yaşta bitiyor diye biliyorum herkes 13 yaşında ergenlik bitmez diyor içim rahatladı biraz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı