13 yaşında GYM'e gidilmeli mi?

• Konuyu başlatan 475454
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.248

475454

Hectopat
Makaleler
2
Okuldan arkadaşlarım gidiyor benim de yıllardır hevesim var gitmek istiyorum fakat zarar verir mi? Bana orada bana özel program hazırlar mı? Boyum 174 ve yeterli bana boydan değil zaten deadlift falan yapmam yapamam sizin fikriniz nedir?

Sporu nizami ve yeterince yaparsanız zararı değil yararı çok olur. Şimdiden spora başlamak mükemmel olacaktır senin için. Program olarak asla full body önermem, orada sana güzel bir bölünmüş program hazırlarlar.

Ergenliktesin ve kemiklerin şekillenme çağında.

Yüzme ve Fitness yap.

Yüzme : Esneklik için, Ayrıca yüzmek vücudu çok güzel şekillendiriyor rutin bir şekilde yapar isen.
Fitness : İstediğin vücuda yakınlaşmak için.

Yarışmacı olmayı düşünmüyorsan şimdilik gerek olduğunu düşünmüyorum o yaşta gidenlerin çoğu da artan vücut geliştirme furyasına özendikleri için. Koş, vücut ağırlığınla çalış yeterlidir şimdilik.

Yarışmacı olmayı düşünmüyorsan şimdilik gerek olduğunu düşünmüyorum o yaşta gidenlerin çoğu da artan vücut geliştirme furyasına özendikleri için. Koş, vücut ağırlığınla çalış yeterlidir şimdilik.

Yani gideyim mi sizce ileride belki spor alanında hayatımı sekillendiririm.

Belki ama :) o açıdan bakmak lazım ki oraya gittiğinde dandik bir hoca kıytırık herkese yazdığı programı yazacak sana yüksek ihtimalle. Senin mobiliteni stabilizasyonunu bilmeden. 2 3 yıl sonra başlaman bence daha uygun yine de sen bilirsin.

Ailemle birlikte gideceğim yazar ya bana uygun bir program.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı