Okuldan arkadaşlarım gidiyor benim de yıllardır hevesim var gitmek istiyorum fakat zarar verir mi? Bana orada bana özel program hazırlar mı? Boyum 174 ve yeterli bana boydan değil zaten deadlift falan yapmam yapamam sizin fikriniz nedir?
Yarışmacı olmayı düşünmüyorsan şimdilik gerek olduğunu düşünmüyorum o yaşta gidenlerin çoğu da artan vücut geliştirme furyasına özendikleri için. Koş, vücut ağırlığınla çalış yeterlidir şimdilik.
Sporu nizami ve yeterince yaparsanız zararı değil yararı çok olur. Şimdiden spora başlamak mükemmel olacaktır senin için. Program olarak asla Full body önermem, orada sana güzel bir bölünmüş program hazırlarlar.
Hocam başlangıç için 1 ay fb gerekli değil mi? Kasların alışma süreci vs.
Yani gideyim mi sizce ileride belki spor alanında hayatımı sekillendiririm.
Belki amao açıdan bakmak lazım ki oraya gittiğinde dandik bir hoca kıytırık herkese yazdığı programı yazacak sana yüksek ihtimalle. Senin mobiliteni stabilizasyonunu bilmeden. 2 3 yıl sonra başlaman bence daha uygun yine de sen bilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.