Metal ne oluyor tam cnc gibimi yoksa kesme doğrama kaynak felanmı?Şu motivasyon seylerini Burak'ın artık hem senin benim beğemmedigimiz adam şu an senden benden mutlu kimi kandırıyorsunuz.
Makine işi sağlam getirir ama matematik lazım metal de iyi para var ama bayağı zor iş motoru bilmiyorum.
Parası sağlam ve sıkıcı değil,biraz sevmeye çalış yaparsın.CNC torna makinelarınıda severim ama öğrenmesi çok zor ve sıkıcı.
Cnc makinedir muhtemelen.Kaynak falandır metal.Metal ne oluyor tam cnc gibimi yoksa kesme doğrama kaynak felanmı?
Metal ne oluyor tam CNC gibi mi yoksa kesme doğrama kaynak falan mı?
Metal ne oluyor tam CNC gibi mi yoksa kesme doğrama kaynak falan mı?
Benim yaşımda arkadaşım var mesemde okudu suanda 12.sınıfta staj parası olarak en yüksek o aliyor. Metal cncde var öğrenirsen acayip para var.CNC torna makinelarınıda severim ama öğrenmesi çok zor ve sıkıcı.
Metal kaynak sıcak soğuk işleme.
CNC başka o makine.
Bak ayıp olacak ama,kuryeliği başka yerde söyleme.Hele reelde bence hiç.Ben bayağıdır tornacılık ve kuryeligin arasında kalmısdım ondan makine seçeneğini sundum makine seviyorum ama PC başında SolidWorks falan yaparsak soğuma ihtimalim var.
Bak ayıp olacak ama, kuryeliği başka yerde söyleme. Hele reelde bence hiç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.