13 yaşında kurye olma hayali kurmak

• Konuyu başlatan fas2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 1.789
Yurt dışı planı yap şimdiden ve hayatını kurtar; okurum dersen work and travel yaparak güzel paralar kazanırsın diyeceğim ama, kurye olmak hayalim diyorsun o iş de zor biraz ( vizyonunu geniş tut desem. Tam zamanı aslında ) zaman çabuk geçiyor ve pişmanlık duymamak için etrafını seyret ve bundan ders çıkar.

Ne trolü ne anlatıyorsun.
4 senedir kuryeliği araştırıyorum videolarını izliyorum Trendyol Go kurye nasıl olunur diye.
5.sınıftan beri okul nasıl bırakılır diye araştırıyordum ben.

Ne trolü ne anlatıyorsun.
4 senedir kuryeliği araştırıyorum videolarını izliyorum Trendyol Go kurye nasıl olunur diye.
5.sınıftan beri okul nasıl bırakılır diye araştırıyordum ben.
Öncelikle sana şunu söyleyeyim. Bak yaşın küçük illaki herkesin bir hayali olur zaten doğru dürüst yaşayabilmek için ya bir hayal ya da bir hedef lazım. Kuryecilik ikiside olamaz bu hayatta. Sürünürsün. Ayrıca muhtemelen ergenlik cart curt falan tutmuş sende belli ki, ki 5.sınıftan beri okul nasıl bırakılır diye araştırma yapan birinin düzgün bir okul hayatı olmasını geçtim, derslerle aranda muhtemelen yoktur zaten. Bak ciddi diyorum unutacaksın bu "hayalini". hayır unutmam diyeceksin evet ama unutacaksın buna eminim. Ha diyelim ki unutmadın sonuna kadar sarıldın bu şeye falan, Dediğim gibi sürüneceksin. Bizim milletimiz kuryelere saygı göstermiyor (en azından ülkenin yarısından biraz fazlası diyim hadi). Yani sen bu mesleğe başladığında hep zorluklarla karşılacaksın: Kazalar, müşteri memnuniyetsizliği ve hakaretler, istediğin parayı alamama vb. Ayrıca ilk defa köle olmanın hayalini kuran birini de gördüm. Bak fantezi olarak yaparsın falan ama Komple meslek olarak yapmayı hayal etmek direk saçma. Muhtemelen Trollsün ne kadar hayır desende.

Sana önerim bence hayalin sadece "hayal" olarak kalsın. Çok daha düzgün meslekler edinebilirsin sonrada dersin: Olum iyi ki kurye olmadım ha" diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı