Steam The Witcher 2 vs The Witcher 3

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
RAM
16GB (8x2) Corsair
SSD veya HDD modeli
500 GB Adata Legend 700 ve WD 1,5 TB Harici HDD
Ekran kartı
NVIDIA RTX 2060 (düz versiyon)
Anakart
Asus PRIME H610M-K D4
İşlemci
Intel İ5 12400F
İyi sosyaller. Size The Witcher serisine hangisinden başlayayım diye yazıyorum :) Sorma nedenim de hikaye bağlantısı değil ve zaten pek yok gibi. Acaba sizce The Witcher 2 daha mı iyi mekanik açısından?

Kişisel tercih meselesi ama Witcher 3 objektif olarak katbekat daha iyi bir oyundur.
Mekanik olarak bile mi? The Witcher 2'yi oynarken mod falan kurmuş muydun? İşte fizikleri daha iyi hale getiren vesare...

İyi Sosyaller. Size The Witcher serisine hangisinden başlayayım diye yazıyorum :) Sorma nedenim de hikaye bağlantısı değil ve zaten pek yok gibi. Acaba sizce The Witcher 2 daha mı iyi mekanik açısından?

Değil tabii ki. Witcher 3 çok çok üstün Witcher 2'den. Neden böyle düşündünüz ki?

Değil tabii ki. Witcher 3 çok çok üstünde Witcher 2'den. Neden böyle düşündünüz ki?
Bazı serilerde eski oyunun yeni oyundan bazı yönlerle daha iyi olduğu durumlarda olabiliyor ki hocam. The Witcher 3'te yeni nesil AAA oyunlar gibi sıradan oyun değil zaten 2020 öncesi çoğu oyun iyi oyunda yine belki bir kaç yerden iyidir diye düşündüm Witcher 2'yi.

Bazı serilerde eski oyunun yeni oyundan bazı yönlerle daha iyi olduğu durumlarda olabiliyor ki hocam. The Witcher 3'te yeni nesil AAA oyunlar gibi sıradan oyun değil zaten 2020 öncesi çoğu oyun iyi oyunda yine belki birkaç yerden iyidir diye düşündüm Witcher 2'yi.

Diyorum ya hocam değil diye. Witcher 3 günümüzde de dört dörtlük bir oyun. Witcher 2 her anlamda eski gelecektir.

Mesela Reddit'e baktığımda Witcher 2'nin hikayesi daha derin diye söylüyorlar bağlantıdan ziyade.

Diyorum ya hocam değil diye. Witcher 3 günümüzde de dört dörtlük bir oyun. Witcher 2 her anlamda eski gelecektir.
Doğrudur ama "niye öyle düşündün" diye soru sorunca onun açıklamasını yaptım.

Witcher 2 daha çok politik gerilim ve ağır seçimler sevenler için, daha iyi ve doğrusal bir RPG deneyimi sunar.
Witcher 3 ise epik, açık dünya maceralarını, derin yan görevleri ve duygusal bir ana hikayeyi tercih edenler için serinin en iyisi kabul edilir.
Yani: Witcher 2 daha dar kapsamlı ama keskin seçimlere sahip bir politik dramayken; Witcher 3 daha büyük, keşfe açık ve duygusal olarak yüklü bir destandır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı