13 yaşında para kazanmak

crypotx

Hectopat
Daha fazla  
13 yaşında para kazanmak istiyorum. PC'den anlarım. İngilizcem seviyem yüksektir. Çıraklık yapamam ailem izin vermiyor. Kodlama öğrenmek çok istiyorum fakat kodlama öğrenirsem iş bulamayabilir miyim bilmiyorum. Yani zorluk derecesi fark etmeksizin 13 yaş için iş öneriniz var mıdır?

Photoshop vs gibi işlerde herhangi bir bilgin varsa fiverr Udemy gibi yerlerde satış yapabilirsin. Onun haricinde kodlamada emin değilim fakat tasarım alanında iş bulabileceğini üdşünüyorum.

13 yaşında para kazanmak istiyorum. PC'den anlarım. İngilizcem seviyem yüksektir. Çıraklık yapamam ailem izin vermiyor. Kodlama öğrenmek çok istiyorum fakat kodlama öğrenirsem iş bulamayabilir miyim bilmiyorum. Yani zorluk derecesi fark etmeksizin 13 yaş için iş öneriniz var mıdır?
Yazılım öğren her hangi yerden internette bir sürü bedava ders dolu. Olmazsa gir 1milyonistihdam oradan öğren ama bu işi para için yapacaksan çok çabuk sıkılırsın.

Yani en fazla Fiverr'da ilan verebilirsiniz ki şimdi kontrol ettim, ucuza koysam bile zar zor alıcı buluyor.

Yaşın itibari ile yapabileceğin işlerin sayısı kısıtlı, şuan ailenin izni dahilinde banka hesabı açabilirsin, ve al sat işleriyle uğraşabilirsin. Onun dışında her hangi birinin seni işe alması suç olacaktır, çok istiyorsan çıraklık yap bir öğrenim söz konusu olduğu için o yasal.

Dalga geçmiyorum ama önce dilimizi düzgün öğrenmeni tavsiye ediyorum. Bunun dışında bilgisayardan anlamak derken ne kastediyorsunuz ve İngilizce seviyem yüksek derken hangi seviyesiniz? İngilizce çeviri yapabilirsiniz ama çok zor.

Dalga geçmiyorum ama önce dilimizi düzgün öğrenmeni tavsiye ediyorum. Bunun dışında bilgisayardan anlamak derken ne kastediyorsunuz ve İngilizce seviyem yüksek derken hangi seviyesiniz? İngilizce çeviri yapabilirsiniz ama çok zor.
Pc inden anlarım derken pc programları (antivirüs vb) root, reset, site kurma, site ayarları vb konularda bilgim var İngilizce seviyem yüksek derken ingilizcem çeviri yapacak kadar yeterli. Yazıyı anlaşılmaz yazdığım için özür dilerim.

Fiverr'da çeviri yapabilirsin ya da Photoshop gibi programlardan ileri seviye anlıyorsan editör olabilirsin ama bunu unutmaki yaşın çok küçük ama hevesin iyi bir heves bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı