GhosTKing76 Femtopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #31 Vardem dedi: Tavuğunu pilavını yumurtanı ye gelişirsin illaki. En azından karnın doyar. Genişletmek için tıkla... Zaten 4 yumurta yiyorum ama çok huzursuzum hiçbir fark göremiyorum ne zaman görürüm.
Vardem dedi: Tavuğunu pilavını yumurtanı ye gelişirsin illaki. En azından karnın doyar. Genişletmek için tıkla... Zaten 4 yumurta yiyorum ama çok huzursuzum hiçbir fark göremiyorum ne zaman görürüm.
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 2 Mart 2023 #32 GhosTKing76 dedi: Zaten 4 yumurta yiyorum ama çok huzursuzum hiçbir fark göremiyorum ne zaman görürüm. Genişletmek için tıkla... 1 haftada 10 cm artacak diye bir şey yok. Bak şu an fotoğraf çek ve 6 ay sonra tekrar fotoğraf çek 2'sine de bak anlarsın.
GhosTKing76 dedi: Zaten 4 yumurta yiyorum ama çok huzursuzum hiçbir fark göremiyorum ne zaman görürüm. Genişletmek için tıkla... 1 haftada 10 cm artacak diye bir şey yok. Bak şu an fotoğraf çek ve 6 ay sonra tekrar fotoğraf çek 2'sine de bak anlarsın.
GhosTKing76 Femtopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #33 575412 dedi: 1 haftada 10 cm artacak diye bir şey yok. Bak şu an fotoğraf çek ve 6 ay sonra tekrar fotoğraf çek 2'sine de bak anlarsın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim ağustosa kadar kas yapmam lazım denize gireceğim zargana gibi görünmeyeyim yani 5 ayda hiç olmaz mı?
575412 dedi: 1 haftada 10 cm artacak diye bir şey yok. Bak şu an fotoğraf çek ve 6 ay sonra tekrar fotoğraf çek 2'sine de bak anlarsın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim benim ağustosa kadar kas yapmam lazım denize gireceğim zargana gibi görünmeyeyim yani 5 ayda hiç olmaz mı?
5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 2 Mart 2023 #34 GhosTKing76 dedi: Kardeşim benim ağustosa kadar kas yapmam lazım denize gireceğim zargana gibi görünmeyeyim yani 5 ayda hiç olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olur. Sen çalış yeter ki eni sonu olur.
GhosTKing76 dedi: Kardeşim benim ağustosa kadar kas yapmam lazım denize gireceğim zargana gibi görünmeyeyim yani 5 ayda hiç olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olur. Sen çalış yeter ki eni sonu olur.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 2 Mart 2023 #35 GhosTKing76 dedi: Kardeşim benim ağustosa kadar kas yapmam lazım denize gireceğim zargana gibi görünmeyeyim yani 5 ayda hiç olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ne 5 ayı? Sen o yaşta kas bile yapamazsın, sadece altyapı yaparsın ileride yapabileceğin vücuda.
GhosTKing76 dedi: Kardeşim benim ağustosa kadar kas yapmam lazım denize gireceğim zargana gibi görünmeyeyim yani 5 ayda hiç olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Ne 5 ayı? Sen o yaşta kas bile yapamazsın, sadece altyapı yaparsın ileride yapabileceğin vücuda.
GhosTKing76 Femtopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #36 GoDd1 dedi: Ne 5 ayı sen o yaşda kas bile yapamazsın sadece altyapı yaparsın ileride yapabileceğin vicuda. Genişletmek için tıkla... Görürsün sen. 5 ay sonra tazı gibi olacağım. 5 ay sonra fotoğraf atacağım. Görürsün. Bizim okulda Atıf var. O çok kaslı. O niye yapmış? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2023
GoDd1 dedi: Ne 5 ayı sen o yaşda kas bile yapamazsın sadece altyapı yaparsın ileride yapabileceğin vicuda. Genişletmek için tıkla... Görürsün sen. 5 ay sonra tazı gibi olacağım. 5 ay sonra fotoğraf atacağım. Görürsün. Bizim okulda Atıf var. O çok kaslı. O niye yapmış?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 2 Mart 2023 #37 GhosTKing76 dedi: Görürsün sen. 5 ay sonra tazı gibi olacağım. 5 ay sonra fotoğraf atacağım. Görürsün. Bizim okulda Atıf var. O çok kaslı. O niye yapmış? Genişletmek için tıkla... İlaç falan almıştır çok merak ediyorum atarsın buraya fotoğrafını.
GhosTKing76 dedi: Görürsün sen. 5 ay sonra tazı gibi olacağım. 5 ay sonra fotoğraf atacağım. Görürsün. Bizim okulda Atıf var. O çok kaslı. O niye yapmış? Genişletmek için tıkla... İlaç falan almıştır çok merak ediyorum atarsın buraya fotoğrafını.
GhosTKing76 Femtopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #38 GoDd1 dedi: İlaç falan almıştır çok merak ediyorum atarsın buraya fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... O protein tzou kullanıyor.
GoDd1 dedi: İlaç falan almıştır çok merak ediyorum atarsın buraya fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... O protein tzou kullanıyor.
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Mart 2023 #39 GhosTKing76 dedi: Kardeşim benim ağustosa kadar kas yapmam lazım denize gireceğim zargana gibi görünmeyeyim yani 5 ayda hiç olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Naturel olarak çok çok çok zor. Hel bu yaşta. Kilon ve boyun nedir? GhosTKing76 dedi: O protein tzou kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Protein tozu sadece protein ihtiyacını karşılıyor yumurta ye aynı şey.
GhosTKing76 dedi: Kardeşim benim ağustosa kadar kas yapmam lazım denize gireceğim zargana gibi görünmeyeyim yani 5 ayda hiç olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Naturel olarak çok çok çok zor. Hel bu yaşta. Kilon ve boyun nedir? GhosTKing76 dedi: O protein tzou kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Protein tozu sadece protein ihtiyacını karşılıyor yumurta ye aynı şey.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 2 Mart 2023 #40 Çocuğa bak biz 20'li yaşlarında az buçuk kas kütlesi koyalım diye yıllarca uğraşıyoruz bu 13 yaşında Arnold vicudu yapmak istiyor tamam başarılar.
Çocuğa bak biz 20'li yaşlarında az buçuk kas kütlesi koyalım diye yıllarca uğraşıyoruz bu 13 yaşında Arnold vicudu yapmak istiyor tamam başarılar.