13 yaşında yağ nasıl eritilir?

Boyunuza göre evet kilolusunuz ama aşırı kilolu sayılmazsınız, hatta vki(vücut kitle endeksi) değeriniz normalin içinde, muhtemelen bünyeniz yediğiniz şeylere göre az hareket ediyor.
Arada öğlen okula dönerken bazen bisikletle gidiyorum gün içinde bisiklet aktivitelerim oluyor. Evin içinde top oynuyorum arada ter atıyorum tabiri caizse. Ondan dolayı yediğim şeyleri kısıtlamayı düşünüyorum.

Arada öğlen okula dönerken bazen bisikletle gidiyorum gün içinde bisiklet aktivitelerim oluyor. Evin içinde top oynuyorum arada ter atıyorum tabiri caizse. Ondan dolayı yediğim şeyleri kısıtlamayı düşünüyorum.

Niye evde oynuyorsun sokak yok mu hem terlemeyle kilo verilmez ter vücuttan atılan sudur.

Az yiyeceğim diye normal öğününüzü kısıp kendinizi aç bırakmayın, abur cuburu sevdiğiniz tahmin ediyorum, abur cubur çektiğinde canınız meyve yiyin. Yani kaş yaparken göz çıkarmayın diye söylüyorum.

Niye evde oynuyorsun sokak yok mu hem terlemeyle kilo verilmez ter vücuttan atılan sudur.
Tabiri caizse hocam zaten. Öyle can sıkıntısından yapıyorum. Sokak sıkıntılı bir sokak aşırı araba geçiyor arada çıkıyorum ama sıkılıp içeri giriyorum. Yazın çok aktifim genelde her gün 2 3 saat bisiklet sürüyorum ama evde yemek konusunda aktifim.

Az yiyeceğim diye normal öğününüzü kısıp kendinizi aç bırakmayın, abur cuburu sevdiğiniz tahmin ediyorum, abur cubur çektiğinde canınız meyve yiyin. Yani kaş yaparken göz çıkarmayın diye söylüyorum.
Benim için açlık sorun değil sadece canım çekiyor susuzluğa dayanamam günde yaklaşık 2.5 litre su içerim.

Tabiri caizse hocam zaten. Öyle can sıkıntısından yapıyorum. Sokak sıkıntılı bir sokak aşırı araba geçiyor arada çıkıyorum ama sıkılıp içeri giriyorum. Yazın çok aktifim genelde her gün 2 3 saat bisiklet sürüyorum ama evde yemek konusunda aktifim.

Benim için açlık sorun değil sadece canım çekiyor susuzluğa dayanamam günde yaklaşık 2.5 litre su içerim.

Suyun zararı olmaz 3 litreyi aşmadığınız sürece.

Suyun zararı olmaz 3 litreyi aşmadığınız sürece.

Hatta bol su içmeniz daha iyi.

Bazen su ile bile doyuyorum. Su içince böyle tekte deli gibi öyle kalkıp sürekli doldur iç sevmem oturduğum yerde bol bol içerim. Hatta her gece yatakta 750 ml su içerim öyle yatarım.

Ne alaka be kardeşim zaten canı istemediği zaman zorla içecek hali yok ya ihtiyacı kadar içiyordur.

Zaten oturup bir anda 3 l içersen bir şey olmaz anlamında demedim onu, böbrekler aşırı çalışmasın diye diyorum, yoksa tekte 1L içerse çatlar zaten adam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı