13 yaşında yağ nasıl eritilir?

Zaten oturup bir anda 3 l içersen bir şey olmaz anlamında demedim onu, böbrekler aşırı çalışmasın diye diyorum, yoksa tekte 1L içerse çatlar zaten adam.

Bu düşünce yanlış hocam cüsseyle alakalı sıvı alımı mesela tuna tavus adam 10-15 lt içiyor günde 3 ltden fazla içiyor diye zararlı mı olacak. Alakası yok.

Bu düşünce yanlış hocam cüsseyle alakalı sıvı alımı mesela tuna tavus adam 10-15 lt içiyor günde 3 ltden fazla içiyor diye zararlı mı olacak. Alakası yok.
Tuna tavus normal bir insan değilki ben normal bir insanım.

Arkadaşın boyu ve kilosunu bildiğimiz için bu yönde genele hitap eden bir tahmin yaptım, fakat haklısınız dilim hatalı, aşırıya kaçmadığınız sürece zararı olmaz demem gerekirdi.

Anlamıyon ama kardeşim bir insana zorla su içirebilir misin? Hayır ihtiyacın ne kadarsa o kadar içiyorsundur yani 3 ltden fazla içtin zararlı oldu diye bir şey yok onu anlatmaya çalışıyorum.
Doğrudur tabi bende şunu ekleyeyim bana göre normalde ihtiyacın olanın ortalamasından daha fazlayı bir günde içersen şişirir biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı