13 yaşında yapılan projeler nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

720718

Centipat
Merhaba, bugün sizlere biraz kendimden bahsedeceğim. 13 yaşındayım ve yaklaşık 10 aydır yazılımla ilgileniyorum. Bu süreç boyunca Python dilini 10/7.5 kadar öğrendim diyebilirim. Arayüzlü mükemmel uygulamalar tasarlayabiliyorum. Fakat hala öğrenemediğim birkaç şey daha var bu yüzden 7.5 veriyorum. YouTube'dan Enes Bayram adlı bir hocamın web geliştirme eğitimini gördüm ve izlemeye başladım. Daha yeni başladım ve HTML dilinin yarısına kadar geldim. Öğrendiğim kadarıyla bile profesyonel olmasa da göze iyi gözüken web siteler çıkarabiliyorum. HTML, CSS ve JS öğrenme yolunda gidiyorum. Sizce nasılım? Erken mi başlamışım?

Projelerim: Wolf Programming - itch.io

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında çoğu kişinin öğrenme yoluyla gitmişsiniz. Python ve ondan sonra Web. Enes Bayram kanalı baya iyi anlatan bir kanaldır, izlemeye devam edebilirsiniz.
Üniversiteye C#, C++, Javascript, HTML,CSS, Python dillerini bilerek gitmek istiyorum. : )

Aslında çoğu kişinin öğrenme yoluyla gitmişsiniz. Python ve ondan sonra Web. Enes Bayram kanalı baya iyi anlatan bir kanaldır, izlemeye devam edebilirsiniz.
Enes Bayram bence mükemmel bir kanal. Çok mütevazi bir insan. Çok güzel anlatıyor çok samimi anlatıyor. Udemyde bir kurs satın alıyorum mesela adam son derste hemen anlatıp kapatıyor. İnsan bir son dersimiz der yav .d Bundan dolayı Enes Bayram işte.

Küçük yaşta olmana rağmen iyi iş çıkartmışsın. Böyle devam et. Eğer Python'dan sıkılmaya başlarsanda C# gibi dillere geç ileride para bile kazanabileceksin. Koca koca adamlar Tkinter ile şirkete ürünler veriyorken bu tasarımın hoşuma gitti Böyle devam edersen ileride çok büyük paralar kazanacaksın. Discord'da bir sürü arkadaşım sadece duruma yazarak10 20 müşteri çekiyor günde.
Ben de zamanında yaptığım Video indiriciyi atmak istiyorum sana belki hoşuna gider
Kendi setupumu yapmıştım o zamanlar.

Baya uğraştırıcıydı

Türkçemizi korumak adına sitenizi Türkçe yapmanızı öneririm.

Program tamamen size mi ait ve güvenli mi?

Hocam hangi dil ile yaptınız? Eğer python ise arayüz tasarımı PyQT5 e benziyor. Güzel olmuş ne zaman yaptınız? Hangi dil?

Türkçemizi korumak adına sitenizi Türkçe yapmanızı öneririm.
Eki Görüntüle 2012740
Program tamamen size mi ait ve güvenli mi?
Evet bana ait ve güvenli. Fakat indirince SmartScreen bir tür uyarı veriyor. Ek bilgiye tıklayıp devam et butonuna tıklayıp indirmeye geçebilirsiniz. İngilizce daha küresel bir dil olduğu için onu seçtim. Uygulamaya yakında türkçe dil desteği ekleyebilirim belki.

Bu arada ChatGPT den asla kopya çekmemeye çalışıyorum. Sadece bir şeyler öğrenmek için kullanıyorum çoğu zamanda saçmalıyor yazılım konusunda zaten. Kullandığım kütüphanede 2022 zamanlarında çıktığı için hiç bir şey bilmiyor. Kütüphane ismi: CustomTkinter ( Tkinterın gelmiş hali ve 2022 de çıktı )

Bu arada çok katılıyorum. Bime gidiyorum kasada kullanılan programı görüyorum cidden iğrenç. İnsan bir corner-radius filan ekler çok keskin ve çok büyük arayüzlere sahipler.

İngilizce daha küresel bir dil katılıyorum. Zaten bu bir gerçek. O zaman söyle söyleyeyim. Sitenize Türkçe dil desteği eklemeniz daha iyi olur. Yani şöyle. Ben Türkiye bölgesinden girdiğim zaman karşıma Türkçe bir site arayüzü çıksın. Amerika'dan girenin karşısına İngilizce çıksın. Bilgisayarın başına geçebilirsem uygulamanızı deneyeceğim.
Bu arada bende sizinle aynı yaştayım. Eğer desteğe ihtiyacınız varsa ben size destek verebilirim. Projenizde size yardımcı olabilirim.

Evet doğru tahmin ettiniz PyQT5 ile yapmıştım. Tabi çok eski şuan C, C# derken söktüm attım.

SmartScreen uyarısının sebebi programının sahibinin belirlenmemiş olması. Custom Tkinter çok başarılı değil yine de. Oradaki programlar iğrenç gibi gözükse de gerçekten çok gelişmişler. İlerde düzeltilir her yerde. Mesela A101'e gidersen çok tatlı tasarımları var.

Benim sitem değil ki. Bu itch.io. Yazılımla ilgili misiniz? İİlgiliyseniz çalışabiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…