13 yaşında yapılan projeler nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam oraya playlist linki yerine normal link girince bir hata veriyor değil mi? Ona göre Try Except bloğu kullanacağım. Bir de sizin mantığınız çok sevdim uygulamayı sizden ilham alarak yapacağım. İlk başta link giriliyor sonra her şey siliniyor kapak geliyor özelllikler seçiliyor falan çok güzel. Eğer izin verirseniz ve herkese açık değilse sizin ki gibi yapabilirim.
Evet normal link playlist olmayacağı için Playlist() fonksiyonu playlist çekemeyecektir. Try Expect kullanın.

Mantık olarak çeşitliliğe kaçtım dikkatli bakarsanız önce size Dosya adı ve lokasyonu soruyor sonra da MP3, MP4, AVI ve MP4/AVI ise de kalite seçenekleri soruyor. Sonra indiriyor. Auto Download diye buton var yeşil olan ona basarsanız lokasyon vs. sormadan direk indiriyor onun ayarlarını da alttaki menüden yapabiliyorsunuz. Bir kaç görseli alttaki sürpriz bozana ekliyorum ilginizi çeker diye.
1699897057071.png

1699897080450.png

1699897103275.png

1699897120580.png

1699897144893.png

UI dosyası isterseniz:
https://www.mediafire.com/file/jfde92m9z0xpdpd/untitledpages.ui/file

Eğer ilham olacaksam ne mutlu bana. Bunu geliştirdiğim zaman C#'de aşırı takılıyordum Python'u unutmamak adına geliştirmiştim yani ticari bir amaç değil. Eğer yaparım diyorsanız tasarımıda (ç)alabilirsiniz benim için problem yok. Zaten XD dosyasını kaybettim.

Hocam oraya playlist linki yerine normal link girince bir hata veriyor değil mi? Ona göre Try Except bloğu kullanacağım. Bir de sizin mantığınız çok sevdim uygulamayı sizden ilham alarak yapacağım. İlk başta link giriliyor sonra her şey siliniyor kapak geliyor özelllikler seçiliyor falan çok güzel. Eğer izin verirseniz ve herkese açık değilse sizin ki gibi yapabilirim.

Şimdi fark ettim. Playlist modülüyle yapmışsınız. Çok güzel bende yapabilirim ileride teşekkür ederim. Hem de bayağı bir işe yarayıcı günlük hayattada kullanılabilir bu haliyle.

Attığım günlük hayatta kullanılamaz zaten sizin için yazdım :D

Dosya Ekleri

• 1699897050031.png
    1699897050031.png
    55,9 KB · Görüntüleme: 20
İlk başta link giriliyor sonra her şey siliniyor kapak geliyor özelllikler seçiliyor falan çok güzel.
Bunun için Qt'de Stacked Widget var bir sürü widget tek bir widget oluyor yani sayfalı widget. Custom Tkinterde var mıdır bilmem UI dosyası sürpriz bozanda var Qt5 kullanırsanız benimkinden renk vs. alabilir siniz. Eğer isterseniz Size direk programın tüm kaynak dosyalarını da atabilirim. Fakat ayar yapmadığınız zaman hata verip kapanır sürekli. Hem hataları çözmeye çalışırken hata ayıklama ve python beceriniz gelişir.

😅😂Tamam teşekkürler. Tasarımı (ç)almam fakat biraz ilham alabilirim çok teşekkürler. Yaparsam atarım buraya.

Allah rızası için üşeniyorum yapmaya sen yapıp atar misin?

İsterseniz playlist indirici istiyorsanız bayağı bir amatörce konsol tabanlı yapıp atayım. Yalnız biraz yavaş çalışabilir işinize yarayacaksa çok sevinirim: )

Vallahi şu an ne olursa okeyim cok dua ederim😁

Bunun için Qt'de Stacked Widget var bir sürü widget tek bir widget oluyor yani sayfalı widget. Custom Tkinterde var mıdır bilmem UI dosyası sürpriz bozanda var Qt5 kullanırsanız benimkinden renk vs. alabilir siniz. Eğer isterseniz Size direk programın tüm kaynak dosyalarını da atabilirim. Fakat ayar yapmadığınız zaman hata verip kapanır sürekli. Hem hataları çözmeye çalışırken hata ayıklama ve python beceriniz gelişir.
Ben onu kendi elimle ile de yapabilirim Custom Tkinterda. Hocam gerek yok teşekkür ederim. Ben yaparsam sonuçları atarım fakat biraz uzun sürebilir yapmam bu aralar web geliştirmeye sardım kendimi ve biraz yoğunum 😅

Ben onu kendi elimle ile de yapabilirim Custom Tkinter'da. Hocam gerek yok teşekkür ederim. Ben yaparsam sonuçları atarım fakat biraz uzun sürebilir yapmam bu aralar web geliştirmeye sardım kendimi ve biraz yoğunum 😅

Hocam yazilima onem verdiginiz gibi siberede onem verdiginiz belli.

Yasınizi 24 yazmissiniz :D

Ben onu kendi elimle ile de yapabilirim Custom Tkinterda. Hocam gerek yok teşekkür ederim. Ben yaparsam sonuçları atarım fakat biraz uzun sürebilir yapmam bu aralar web geliştirmeye sardım kendimi ve biraz yoğunum 😅
Yol yakınken bence dönün. Eğer program geliştirmeye meraklıysanız çok sıkılırsınız bir süre sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı