Maxtoric
Megapat
- Makaleler
- 3
Evet normal link playlist olmayacağı için Playlist() fonksiyonu playlist çekemeyecektir. Try Expect kullanın.Hocam oraya playlist linki yerine normal link girince bir hata veriyor değil mi? Ona göre Try Except bloğu kullanacağım. Bir de sizin mantığınız çok sevdim uygulamayı sizden ilham alarak yapacağım. İlk başta link giriliyor sonra her şey siliniyor kapak geliyor özelllikler seçiliyor falan çok güzel. Eğer izin verirseniz ve herkese açık değilse sizin ki gibi yapabilirim.
Mantık olarak çeşitliliğe kaçtım dikkatli bakarsanız önce size Dosya adı ve lokasyonu soruyor sonra da MP3, MP4, AVI ve MP4/AVI ise de kalite seçenekleri soruyor. Sonra indiriyor. Auto Download diye buton var yeşil olan ona basarsanız lokasyon vs. sormadan direk indiriyor onun ayarlarını da alttaki menüden yapabiliyorsunuz. Bir kaç görseli alttaki sürpriz bozana ekliyorum ilginizi çeker diye.
Eğer ilham olacaksam ne mutlu bana. Bunu geliştirdiğim zaman C#'de aşırı takılıyordum Python'u unutmamak adına geliştirmiştim yani ticari bir amaç değil. Eğer yaparım diyorsanız tasarımıda (ç)alabilirsiniz benim için problem yok. Zaten XD dosyasını kaybettim.
Hocam oraya playlist linki yerine normal link girince bir hata veriyor değil mi? Ona göre Try Except bloğu kullanacağım. Bir de sizin mantığınız çok sevdim uygulamayı sizden ilham alarak yapacağım. İlk başta link giriliyor sonra her şey siliniyor kapak geliyor özelllikler seçiliyor falan çok güzel. Eğer izin verirseniz ve herkese açık değilse sizin ki gibi yapabilirim.
Şimdi fark ettim. Playlist modülüyle yapmışsınız. Çok güzel bende yapabilirim ileride teşekkür ederim. Hem de bayağı bir işe yarayıcı günlük hayattada kullanılabilir bu haliyle.
Attığım günlük hayatta kullanılamaz zaten sizin için yazdım