13 yaşında yazın sanayide çalışmak mantıklı mı?

haktan366

Picopat
Daha fazla  
Merhaba,7. sınıfım 13 yaşındayım malum yaz geldi sanayiye gitmek mantıklı mıdır? Ne kadar para verirler? Herhangi bir meslek öğrenme amacım yok. 3 ay para kazanmak için çalışacağım ara tatilde bilgisayar aldım şimdi ise telefon alacağım. Para kazanmak istiyorum. Sizce uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır şekilde dalga konusu olursun bunu söyleyim, 7 ay sanayide çalışmış biri olarak artık işten bile çıkamayacaktım o derece zorbalık gördüm. Bir de sen 13 yaşındaysan adım bile atma.

Çok iyi düşünmüşsün aslında. Burada söylenenlere aldırma git çalış. Bunu fırsata çevirip bir şeyleri de öğrenmeye bak. Senin için hem tecrübe hem iş deneyimi olur. El becerin gelişir. Hem de farklı bir konuda bilgi edinmiş olursun.

Çok iyi düşünmüşsün aslında. Burada söylenenlere aldırma git çalış. Bunu fırsata çevirip bir şeyleri de öğrenmeye bak. Senin için hem tecrübe hem iş deneyimi olur. El becerin gelişir. Hem de farklı bir konuda bilgi edinmiş olursun.
Abicim kanunen 15 yaşını doldurmayan biri çalışamaz. Yasal değil. Yarın öbür gün bir şey gelirse başına bir yerini keser yaralar düşer kalkar hem dükkan sahibi hem ailesi sıkıntıya girer. Çocuk işçi çalıştırmanın çok ciddi yaptırımları var. Bu çocuk daha küçücük bir çocuk. Yapması gereken şey illa çalışmak istiyor ise seneye gireceği lise sınavına çalışmak olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı