10. sınıfta sanayide çalışmak mantıklı mı?

Çıraklığa geç meslek lisesi diyenlere aldırma meslek lisesi pişmanlıktır.

Alakası yok direkt mesleği öğrenip sanayi gidecek olan adamın meslek lisesi yerine çıraklığa geçmesi evet mantıklı ama öğrendiği mesleğin bölümünü okuyacak adam için gayet doğru bir seçenek. Her meslek lisesi aynı değil, OBP ile alan okul ile LGS puanı ile alan okulları bir tutmayın.

meslek çırak vs. bence bilmiyorum git oku başarı elde et hayatının kalitesi olsun. Sanayici olursan sürünürsün. Ne kadar para kazanırsan kazan, hayatının konforu düşük ve yorucu. Git oku ultra başarılı da olmana gerek yok çabala yeter bence. Okuma imkanı varken okumamak bana garip geliyor. Neden insanlar böyle okumayan, işkence gibi olan, kalitesiz işler yapıyorlar.

Şu an asansör firmasında stajyer olarak çalışıyorum haftada 3 gün, cok kebap iş bakım yapıp çıkıyorsun nadiren arıza oluyor usta maaşıda 80-100k

Alakası yok direkt mesleği öğrenip sanayi gidecek olan adamın meslek lisesi yerine çıraklığa geçmesi evet mantıklı ama öğrendiği mesleğin bölümünü okuyacak adam için gayet doğru bir seçenek. Her meslek lisesi aynı değil, OBP ile alan okul ile LGS puanı ile alan okulları bir tutmayın.

Kanka adam zaten LGS puanı ile güzel bir meslek lisesi kazansa bu konuyu neden açsın adamın demek ki akademik durumu pek iyi değil herhalde o yüzden dedim hem adam sanayiye gidip iş öğrenmek istiyormuş meslek lisesi bu adam için boş gitse zaman kaybı olur.

Kanka adam zaten LGS puanı ile güzel bir meslek lisesi kazansa bu konuyu neden açsın adamın demek ki akademik durumu pek iyi değil herhalde o yüzden dedim hem adam sanayiye gidip iş öğrenmek istiyormuş meslek lisesi bu adam için boş gitse zaman kaybı olur.

Meslek lisesi daha rahat 12 de 3 gün staj görüyorsun yavas yavaş alisirsin sanayide yağın Kirin içinde ezilecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı