13 Yaşındaki Çocuğa 100 bin Dolarlık Tekne ( Anlayamazsınız!)

Abi tamam çocuk hayatını yaşayacak anladık ama niye ağlıyosun be. Kafa göz girişesim geldi. Ağla ağla bir hal olduk hepimiz. O köpürtmesi dedi ya öf öff... Şu an da facebook'ta sayfalar çarpışıyor. Nereye baksam bu çocuğun capsi var anlayamazsınız diye. :D

Abi tamam çocuk hayatını yaşayacak anladık ama niye ağlıyosun be. Kafa göz girişesim geldi. Ağla ağla bir hal olduk hepimiz. O köpürtmesi dedi ya öf öff... Şu ana facebook'ta sayfalar çarpışıyor. Nereye baksam bu çocuğun capsi var anlayamazsınız diye. :D

İşte anlayamazsınız. :D Mutluluktan ağlıyor. Babam bana o fiyata bir şey alsa ben 7/24 ağlarım yani. :D

İşte anlayamazsınız. :D Mutluluktan ağlıyor. Babam bana o fiyata bir şey alsa ben 7/24 ağlarım yani. :D

Ben şahsen o fiyata bana bir şey alınsın istemem. O paraya ev + araba + en iyisinden bilgisayar ve türevleri alırım. Üstüne 50 bin TL artar onuda bankaya koyarım. :D

Beyler ebeveynleri bu çocuğa daha büyük kötülük yapamazdı herhalde.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı