13 yaşındaki çocuğun bilgisayarı nasıl uzaktan izlenebilir?

O yaştaki herhangi bir çocuğa sorsan 1945 n*zi, bıyıklı ressam, tarihçi agalar diye dolaşır zaten, sence gerçekten onun ideolojisini mi benimsiyor? :D:D:D
Ben de öyle düşünüyorum, başka bir edit görürse her an "Esat Oktay, Nihal Atsız" diye dolaşmaya başlayabilir. 😃

Yüksek olasılıkla çocuğun Nazileri davası bellediği falan yok, etkilenmiş. Olur öyle.
Ben de Mortal Kombat Fatality Compilation'ları izleyip havayı yumrukluyordum. Hepimiz garip şeyler yapmışızdır, yani herhalde.

Ne kadar kısıtlansa bile internet kafeye gider yine internete girer. 20 yaşından sonra bu hareketlere devam ederse yapacak bir şey yok. Doğal seçilim.

Ben de öyle düşünüyorum, başka bir edit görürse her an "Esat Oktay, Nihal Atsız" diye dolaşmaya başlayabilir. 😃

Yüksek olasılıkla çocuğun Nazileri davası bellediği falan yok, etkilenmiş. Olur öyle.
Ben de Mortal Kombat Fatality Compilation'ları izleyip havayı yumrukluyordum. Hepimiz garip şeyler yapmışızdır, yani herhalde.
Hocam benimde öyle hareketlerim vardı ne güzeldi gerçekten.

Hocam bence bilgisayarını karıştırmayın, o yaşın getirdiği şeylerdir muhtemelen ben de 15 yaşındayım ve o dönemi yeni atlattım bazı vahşi şeylere ilgi duyması çok normal ancak oğlunuzunki biraz aşırı geldi bana, poster bastıracak kadar bu işin büyümesi pek normal değil. Bir bilene danışmanızda fayda var.

@Mamiş Sakalulu gizli bir şekilde kesinlikle yapmayın açık açık karşınıza alıp konuşun lise yıllarımda bizimkiler PC de sadece ders yapmam için arkama kamera takmışlardı 7 24 açıktı şu an mezunum içimdeki o nefreti size anlatamam gizli bir şekilde yapar ve o fark ederse ömrü boyunca unutmaz güven sıkıntıları yaşarsınız. Sonra benim gibi sırf bunun yüzünden ailesinden nefret eden çocugunuz olmuş olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı