13 yaşındaki çocuğun bilgisayarı nasıl uzaktan izlenebilir?

1- Diğer bir yöntem modem üzerinden bilgisayarın veri akışını izlemek olabilir.
Benim evde Keenetic modem var. Trafik görüntüleyicisinden hangi cihazdan hangi siteye girilmiş ne kadar vakit geçirilmiş görebiliyorum. Ek olarak modem üzerinden filtreleme ile istemeyeceğim platformlara girişi kapatabiliyorum.

2- Remote Access Trojan (RAT) atabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum hocam çocuğunuz hem size ne yaptığını söylemiyor hem de giderken bilgisayarı saklıyor şiddet, aile baskısı vb şeylere ne kadar karşı olsam da şu durumda bence kesinlikle zorlama gibi bir yola gidilebilir ek olarak ise şunu söyleyeyim çok geç kalmışsınız size daha bilgisayarı ilk vermediği zaman alıp incelemeniz ona göre daha yumuşak veya daha sert bir tutum izlemeniz daha mantıklı olurdu.

Bende 18 yaşındayım ve üzüldüm açıkçası. Gerçekten ebeveyn olmak çok zor ama size katılıyorum izlediğini asla öğrenmemesi bu onu daha da içine kapanık yapar. Çok ince Bi ayar lazım.
Buarada bu cevapta bilgisayarı izleyebileceğiniz program önerisi veriyorlar hocam.

Google'nin uygulaması var masaüstü izlemek ve kontrol etmek için ama inşallah çocugun Google kullanıyordur.

Google'nin uygulaması var masaüstü izlemek ve kontrol etmek için ama inşallah çocugun Google kullanıyordur.
Hocam o uygulamayla direk anlar zaten önüne bildirim düşüyor cihazınız bağlandı vesare diye bu çözüm olmayabilir.

Hocam çocuğunuz ne olmak istiyorsa o olsun bence yanlış anlamayın sadece normal türk milliyetçisi olsun. Çocuğunuz doğuluları sevmiyor herhalde normaldir bence.

Hocam bunu durdursan bile yine içinde iz kalıyor maalesef.

Hocam çocuğunuz ne olmak istiyorsa o olsun bence. Çocuğunuz doğuluları sevmiyor herhalde normaldir.

Hocam bunu durdursan bile yine içinde iz kalıyor maalesef.
Öylemi batılı modern ergen kardeşim. Şöyle kendinizi rezil etmeyin. Mükemmel fikirlerinizi kendinize saklayın.

Hocam şimdiki çocuklar biraz değişik. Bizde çocuktuk hem de çocukken Deep web gibi yerlere girip vahşet içerikli vdeolar izliyorduk ama izlediğimizle kalıyordu öyle özentilik yoktu.

Hocam bu arada nazilere ilgisi varsa sizde nazi subayı gibi giyinin eminim itaat edip bilgisayarını kendi elleriyle verecektir.

@Mamiş Sakalulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…