13 yaşındaki çocuğun bilgisayarı nasıl uzaktan izlenebilir?

Arkadaşlar hepinizin değerli tavsiye ve fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum ancak benim oluşturduğum konu amacını sapıtmaya başladığını görüyorum.
Lütfen bana çocuğumun bilgisayarına hangi yazılımları yüklersem fark ettirmeden ekranını izleyebileceğim ve bilgisayarını kullanmadığı esnada uzaktan kontrol etmeme yararı olabilecek yazılım önerilerinizi rica ediyorum.

Arkadaşlar hepinizin değerli tavsiye ve fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum ancak benim oluşturduğum konu amacını sapıtmaya başladığını görüyorum.
Lütfen bana çocuğumun bilgisayarına hangi yazılımları yüklersem fark ettirmeden ekranını izleyebileceğim ve bilgisayarını kullanmadığı esnada uzaktan kontrol etmeme yararı olabilecek yazılım önerilerinizi rica ediyorum.

Dediğiniz yazılımların çoğu paralı para verebilirseniz önerebilirim.

Bilgisayara el koy. Hala yazilim diyorsun hocam öyle bir uygulamayı yasal olarak bulamazsın zaten çok zor, 13 yaşında bir çocuğa fazla hareket alanı tanimissin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizlice ekrani izlemek etik ve yasal acidan sorun olabilecegi icin oyle bir uygulama yok. Ekrani izliyorsaniz elbet cocugun bir sekilde haberi olacaktir. Ustteki arkadaslarin da onerdigi gibi ya Microsoft Family Safety yada Qustodio denemenizde fayda var. Ayni zaman da cocugunuzla ayni Google hesabi uzerinden Chrome kullanirsaniz tarama gecmisinden ne sitelere girmis detayli bir bicimdem gorebilirsiniz. Bir deneyin isterseniz.

Tabii ki de ücretli ücretsiz önerilerinize açığım.

Yasal olarak öyle bir uygulama yok, çocuğunun aklı zaten şu an uyaniktir. Geçmişi vs direkt siler ekran kaydedici ile izlemeye çalışırsan sap diye arka sekmede uygulamayı görür. Zamanı veletleri artık zaten RAT atmayı bile bilecek seviyeye geldi. Gizli sekmeyi zaten bilir akıl eder yani kısacası bilgisayara el koyarsan en hayırlısı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretli olarak pek bilgim yok göremedim bunu da internette 2-3 dakika bakarak buldum bunda da pek bilgim yok denemek ve denememek size kalmış hocam ama çocuğunuzla arkadaş gibi olmaya çalışın size daha açıklayıcı olur sizin onu anlamayacağınızı düşündüğü için susuyordur muhtemelen. @Mamiş Sakalulu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı