13 yaşındaki kişiye kredi kartı çıkartılabilir mi?

Krazher

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, iyi akşamlar. 13 yaşındaki bir çocuğa 5.500 TL limitli ek kart olarak kredi kartı çıkarmak mümkün müdür?

Orasını bilemem hocamda yüksek ihtimalle başka birisinin adına çıkartmış olabilirler.

Hocam yok VakıfBank'tan çıkardı kart babasına bağlı ama kartın üstünde kendi ismi yazıyor banka ile ilişkiye bağlı olabilir mi acaba?

Başkası adına çıkartılmıştır kart. Çocuğu kullanıyordur. Sonuçta kartı eline aldıktan sonra kimse soruglamaz. 18 yaş altına bu sorumluluk banka tarafından verilemiyor.

Yok kredi kartının üstünde kendi ismi yazıyor ama babasına bağlı ne yaparsa babasından kesiliyor yani.

Hocam yok VakıfBank'tan çıkardı kart babasına bağlı ama kartın üstünde kendi ismi yazıyor banka ile ilişkiye bağlı olabilir mi acaba?

Kredi kartı babasının adına babasının limitinden sayılarak babası kendi kredi kartına ek kart çıkartabiliyor çıkarttığı kartı kullanacak kişinin bilgileriyle başvuru yapması gerekiyor.

Adını öyle belirtmişte olabilir benim ismim bu diye.

Yok hocam hatırladığım kadarı ile babası banka ile görüşüp izin falan verip çocuğun ismini söylemiş ben çocuğuma bu ek kart olarak kredi kartı çıkartmak istiyorum diye kartta öyle çıkmış mesela çocuk banka hesabımın borçları görüntülemek istiyorum dese müşteri temsilcisi 18'den küçük olduğunuz için bunu sağlayamıyoruz diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı