@Legender0764 dostum selamlar tekrardan uzun zaman sonra seni burada görmek güzel.
Aslında Gigabyte Aorus cihazımdan oldukça memnundum fakat sonrasında batarya problemi nedeniyle doa raporu ve sonrasında tedarik edilememesi durumundan ücret iadesi aldım.
MSI tarafında daha önce kullandım çok tatmin etmedi. Katana'sı, Thin'i vs.
Dell G16 7630 serüvenim oldu malum her şeyiyle kanser bir cihazdı.
Ondan önce ASUS ROG serileri kullandım belli başlı saçma sapan kronik cw, watt dengesizliği resetleme sorunları, mavi ekranlar aldım onu da THH vs. ile zor bela çözerek iade ettim.
Sonrasında HP Victus'lara girdim sensör sorunları, bataryada cihazın nazıyla tribiyle uğraşma, kararsız FPS dropları vs. hep özetle bir sorun yaşadım.
Şu an ASUS Scar serisi 5080 ve Legion 7 Pro 5080 serisi 275 HX'li işlemcili olan modellere bakıyorum.
Muadil düzgün bir ürün bulamazsam bu üstte yer alan ürünlerden birini alacağım ya da bildiğim cihazdan devam edeceğim.
Gigabyte Aorus Master 16 byh... 5080'li...
Bu da OLED, Windows 11 Pro veriyor en azından, tek sıkıntı İngilizce klavye ' satıcı Amazon...
Gerçekten neresinden tutsam hep bir yerden elimde kalıyor.
Beynim o kadar kazan oldu ki tüm gün belki 50 tane ürüne baktım, neye mi karar verdim?
Her bir üründe ciddi anlamda belli başlı sorunlar var, sorunsuz hiçbir ürün yok.
Besmele çekip bir tane alacağım, artık sonu ne olur yaşayıp göreceğiz.