Legender0764
Picopat
Daha fazla
Dostum bayağı bilgili gorun.
Dostum o zaman soyle sorayım 100k ve 130k bandında hangi cihazları önerirsin oyun icin bakıyorum bende arkadaşta. Al sorunsuz kullanırsın ekranı iyidir diyeceğin cihaz hangisi sanırım 5070 Ti veya 5080 oyun icin yeterli olacaktır ama yok olmaz illa da şunu alın diyeceğin cihaz var mi?
Türkiye piyasasını şu anda pek takip etmiyorum hocam. Malum foruma bile zor giriyorum aylardır. Ama özellikle söylemek istediğim şey ASUS tarafında 100k sonra bence "Scar" bakılmalı. Kasa yine plastik. Biraz daha yüksek TDP ve özellikle MiniLED paneli var. Özellikle ASUS ROG tarafında bence "AMD" satın almayın. Kırpılmış ürün(Vapor chamber yok, CPU sıvı metal yok, vidasız yükseltme olanağı bile yok)soğutması kötü. "uygun" fiyata Scar sizi üzmez. Lenovo Legion iyi fiyata her zaman tercih edebilirsiniz. Hem yapı kalitesi, hem BIOS (MSI kadar olmasa da çok detaylı ve özgür), tartışmasız en iyi yazılım, globalde iyi servis desteği (Türkiye net bilmiyorum), piyasadaki en iyi OLED panel,
Ben Türkiye de yaşasaydım ikinci el, (satıcı söylediğine göre sıfır) garantili 4090 satın alır keyfime bakardım. 90k Lenovo, 115k Scar 18 MiniLED (2000 bölgeli karartma!) satın alırım.