130 bin TL RTX 4090 sistem toplama

Bütçe
130.000 TL

atescengo

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
İnno 3D RTX 3060Tİ
ROG B550-F
Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 Mhz CL18
RMX 750w PSU
DELL G2722HS
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
Merhaba arkadaşlar ihtiyacım olan parçalar:

Ekran kartı 4090 olacak. En iyi ekran kartını almak isterim bütçe o yüzden bu kadar yüksek.

RAM 32 GB olacak. Önerilerinize açığım.

Anakart X670 olacak. Sizlerden saglam oneriler bekliyorum.

Kasa bilmiyorum sizin önerilerinize açığım. Hava sirkülasyonu iyi olması gerekiyor ekstra olarak toz filtresi şart evim biraz tozlu.

Güç kaynağı 1500W olarak düşünüyorum.

İşlemci Ryzen 9 7950x3D, işlemci soğutucu sizlerden öneri bekliyorum kasayla uyumlu olması lazım.

Ekstra olarak kasa fanı vesaire önerebilirsiniz. Depolama vesaire elimde olan şeyler sadece kasa toplamam gerekiyor son model araba gibi düşünebilirsiniz. Elimde olan daha yeni topladığım DDR4 mimarisindeki PC yide satacağım. 130k üstüne biraz daha çıkabilirim sizler önerilerinizi yapın şimdiden teşekkür ederim.

Dell Asus elimde bulunan monitörler.

Toplam 135K. Fiyatı düşürmek isterseniz 2x16 GB da alınabilir.

Güzel dizilmiş ama sanki 300 lira fazla verip bu soğutuculu SSD daha iyi olacaktır. Samsung 980 PRO MZ-V8P2T0CW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kankam açıkçası ASUS anakart istemiyorum ekran kartı da istemiyorum. Sorunlu oluyorlar ve ek olarak o anakartin faz değeri düşük MSI anakartlar daha iyi.

Depolamaya ihtiyacım yok 6TB SSD var elimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…